عصبانیت مگنوس کارلسن در پی شکست مقابل گوکش

مگنوس کارلسن پس از شکست مقابل به شدت عصبانی شد.

به گزارش صدای بورس،در یکی از اتفاقات غیرمنتظره تورنمنت نروژ ۲۰۲۵، گوکش دوماراجو، قهرمان فعلی جهان، موفق شد برای نخستین‌بار در یک مسابقه کلاسیک، مگنوس کارلسن را شکست دهد؛ نتیجه‌ای که با عصبانیت شدید استاد بزرگ نروژی همراه شد و به کوبیدن مشت او بر میز انجامید!

کارلسن که از او به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شطرنج‌بازان تاریخ یاد می‌شود، در اکثر دقایق بازی جلو بود اما با یک اشتباه سرنوشت‌ساز و قربانی‌کردن اسبش، بازی را از دست داد. بعد از اعلام شکست، او با فریادی از روی ناباوری گفت: «خدای من!» و سپس با ضربه‌ای محکم به میز، باعث واژگون‌شدن مهره‌ها شد.

در پی این اتفاق، کارلسن فوراً از گوکش، نوجوان ۱۹ ساله هندی، عذرخواهی کرد. گوکش که به‌وضوح از نتیجه شوکه شده بود، لحظاتی بعد میز را ترک کرد تا آرام شود. کارلسن هنگام خروج گوکش از سالن، دستش را روی شانه این ورزشکار گذاشت تا اینطور از او عذرخواهی کند. گوکش در این باره گفت: «خود من هم در دورانم چندین بار محکم بر میز کوبیده‌ام.»

این دومین برخورد این دو استاد بزرگ در تورنمنت نروژ بود؛ دیداری که در دور ششم برگزار شد و بیش از چهار ساعت به‌طول انجامید. کارلسن در دیدار نخست که در دور اول انجام شد، پیروز شده بود، اما این بار گوکش موفق شد با کسب سه امتیاز کامل، انتقام بگیرد.

با این پیروزی، گوکش به امتیاز ۸.۵ رسید و در جایگاه سوم جدول پنج‌نفره رقابت‌ها قرار گرفت. کارلسن با وجود این شکست، همچنان به‌همراه فابیانو کاروانا، صدرنشین جدول است و هر دو ۹.۵ امتیاز دارند. جایزه کلی این رقابت‌ها حدود ۱۶۷ هزار دلار آمریکا است.

منبع:ورزش سه

کد خبر 526369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =