معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی همراه با حقوق خرداد واریز میشود.
به گزارش صدای بورس،در روزهای گذشته حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه افزایش سنواتی و متناسبسازی دور دوم واریز شد؛ در عین حال، فیشهای حقوقی در روزهای ابتدای خرداد صادر و در سامانه مربوطه بارگذاری شد.
در عین حال، بازنشستگان کارگری در انتظار واریز معوقات فروردین هستند و آنگونه که سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده این معوقات قرار است با حقوق خرداد به حساب بازنشستگان واریز شود.
بازنشستگان انتظار دارند روال پرداخت در خرداد به حالت قبل برگردد و واریزیها از بیستم ماه بر اساس حروف الفبا آغاز شود.
سرمایه گذاری نیرو در حال حاضراز طریق هلدینگ توسعه مدیریت نیروگاهی ایرسا مدیریت حدود ۸۵۰ مگاوات ساعت ظرفیت نیروگاهی در دو نیروگاه تابان یزد به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات و نیروگاه خوی به ظرفیت ۳۵۰ مگاوات را بر عهده دارد.
نظر شما