شرکت نایک با شکایت ۵ میلیون دلاری مواجه شد

شاکیان ادعا می‌کنند اقدامات نایک منجر به سقوط شدید ارزش NFT های برند نایک و از بین رفتن میلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری شده است.

به گزارش صدای بورس،گروهی از سرمایه‌گذاران با طرح دعوی علیه نایک (NIKE)، این غول پوشاک ورزشی را به ایجاد خسارات مالی عظیم متهم کردند و خواهان غرامت ۵ میلیون دلاری شده‌اند.

این اتهام در پی تعطیلی RTFKT، زیرمجموعه وب ۳ نایک که در سال ۲۰۲۱ خریداری شده بود، مطرح شده است. شاکیان ادعا می‌کنند اقدامات نایک منجر به سقوط شدید ارزش NFT های برند نایک و از بین رفتن میلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری شده است.

بر اساس اسناد دادگاه، نایک با بستن RTFKT و قطع تقاضا برای دارایی‌های دیجیتال مرتبط، جامعه را فریب داده است. شاکیان استدلال می‌کنند که نایک از قدرت برند و تخصص بازاریابی خود برای ترویج آنچه که آنها اوراق بهادار ثبت نشده می‌نامند، استفاده کرده و سپس ناگهان پروژه را رها کرده است.

منبع:ارزدیجیتال

کد خبر 523163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =