بازدید مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی از طرح تولیدآلکیل بنزن

داریوش امانی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران در یک سفر دو روزه به بندرعباس از اقدامات انجام شده در طرح تولید آلکیل بنزن خطی (LAB) با فناوری (DETAL) این مجموعه در این شهر بازدید کرد

به گزارش صدای بورس، این بازدید که در راستای بررسی موقعیت زمین تخصیص یافته، پیشرفت اقدامات و هماهنگی لازم با مسئولان استانی مرتبط صورت گرفت؛ نشان از اهمیت این طرح راهبردی برای شرکت است.

گفتنی است میزان سرمایه‌گذاری مدنظر این پروژه حدود ۲۵۰میلیون دلار و دوره اجرا حداقل سه سال برآورد می‌شود. همچنین ظرفیت مجموعه تولید ۱۰۰هزار تن آلکیل بنزن خطی (LAB) از خوراک ورودی نفت سفید با رویکرد صادراتی خواهد بود. فناوری مورد استفاده در این پروژه (DETAL) است که دانش فنی آن در اختیار شرکت قرار دارد.

بازدید مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی از طرح تولیدآلکیل بنزن

براساس این گزارش با توجه به تجربیات موجود در شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران مبنی بر جذب کامل نفت سفید و فروش برش‌های استحصالی و همچنین پروژه در دست طراحی و اقدام فرآورش در مجتمع موجود، همه این تجربیات در طرح جدید منظور خواهد شد و برای حداکثر کردن ارزش‌افزوده محصولات تولیدی، طراحی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

لازم به ذکر است در این سفر دو روزه معاونان و مدیران ارشد شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران مهندس امانی را همراهی کردند که این مهم نشان از توجه ویژه به توسعه صنایع شیمیایی در استان هرمزگان دارد.

این گزارش می‌افزاید مقدمات اجرایی طرح تولید LAB با فناوری DETAL از اواسط سال ۱۴۰۲ پس از تصویب در هیأت‌مدیره شرکت برای اجرا در بندرعباس آغاز شد و پس از پیگیری‌های فراوان زمین مناسبی در شهر بندرعباس و در مجاورت پالایشگاه‌های بندرعباس و ستاره خلیج‌فارس تخصیص پیدا کرد.

بازدید مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی از طرح تولیدآلکیل بنزن

گفتنی است با دریافت مجوز از کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه برنامه‌ریزی استان، امکان دیوارکشی و احداث راه پیرامونی این پروژه فراهم شد و این اقدامات از مهر ماه سال ۱۴۰۳ آغاز شد و در پایان فروردین ماه امسال نیز تحویل موقت آن صورت گرفت.

همچنین گفته می‌شود ادامه کار از طریق انتخاب شرکت مهندسی مشاور برای تکمیل طراحی پایه و مقدماتی در دست پیگیری است تا پس از انجام این مرحله از طراحی، امکان جانمایی تجهیزات فراهم و مقدمات تسطیح و آماده‌سازی زمین فراهم شود.

منبع:روابط‌ عمومی شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران

کد خبر 523079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =