رقابتهای لیگ آزادگان با برگزاری دو مسابقه وارد هفته سی ام شد.
به گزارش صدای بورس، هفته سی ام رقابتهای لیگ آزادگان امروز با برگزاری دو مسابقه آغاز شد و با جدال پارس جنوبی با صنعت نفت آبادان -که ساعت ۱۹ شروع میشد- به پایان رسید.
در دو بازی برگزار شده فجر سپاسی صدرنشین که به خانه شهرداری نوشهر رفته بود، با دو گل حریف خود را شکست داد تا ۶۲ امتیازی شده و بوی حضور دوباره در لیگ برتر را با هدایت پیروز قربانی بیش از هر زمان دیگری احساس کند.
در دیگر دیدار بعد از ظهر امروز که فوق العاده هم حساس بود، پیکان با هدایت سیروس دین محمدی و در آستانه جدال جام حذفی با استقلال توانست میزبان خود آریو اسلامشهر را با نتیجه ۲ بر صفر شکست بدهد و با ۵۴ امتیاز فعلاً به صورت موقت در جایگاه دوم جدول قرار بگیرد. به این ترتیب دو سرمربی استقلالی با پیروزیهای ارزشمندی که به دست آوردند، در زمره برندگان بزرگ این هفته قرار گرفتند.
با فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگشت خودکار تحریمها علیه ایران، بار دیگر موضوع تأثیر فشار تحریمهای اقتصادی بینالمللی بر صنایع پایه کشور، از جمله صنعت فولاد، به طور جدی مطرح شده است.
سرمایه گذاری نیرو در حال حاضراز طریق هلدینگ توسعه مدیریت نیروگاهی ایرسا مدیریت حدود ۸۵۰ مگاوات ساعت ظرفیت نیروگاهی در دو نیروگاه تابان یزد به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات و نیروگاه خوی به ظرفیت ۳۵۰ مگاوات را بر عهده دارد.
نظر شما