در پی سفر جنجالی رئیسجمهور اوکراین به واشنگتن، ولودیمیر زلنسکی ایالات متحده را به مقصد لندن ترک کرد.
به گزارش صدای بورس، «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین که پیشتر برای رایزنی با مقامهای ایالات متحده وارد کاخ سفید شده بود و در نهایت نشستی تنشآلود و آمیخته با اتهامزنیهای دوطرفه نصیبش شد، سرخورده و بدون امضای توافق مواد معدنی با «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، عازم لندن شد.
نماینده پارلمان اوکراین با انتشار تصویری نوشت که هواپیمای زلنسکی آمریکا را به مقصد لندن ترک کرد.
انتظار میرود سفر زلنسکی به اروپا با هدف بررسی تحولات آتی در جنگ اوکراین باشد، آن هم در شرایطی که ترامپ با در نظر گرفتن نظرات کرملین، به زلنسکی برای آتشبس فشار میآورد.
پیشتر «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در پی نشست جنجالی در کاخ سفید میان رهبران اوکراین و ایالات متحده گفت: «دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، تلاش خواهد کرد تا به توافقی برای حل درگیری در اوکراین دست یابد، حتی اگر شانس صلح تنها یک درصد باشد.»
او همچنین ابراز امیدواری کرد که روابط با اوکراین به سمت واقعگرایی برود. روبیو همچنین گفت زلنسکی باید بابت مشاجره با ترامپ عذرخواهی کند.
صنعت سرمایهگذاری در ایران طی سالهای اخیر با تحولات گستردهای روبهرو بوده و شرکتهای فعال در این حوزه، نقش مهمی در هدایت منابع مالی به بخشهای مولد اقتصاد ایفا میکنند.
نظر شما