توضیحات لسرما درباره تعییرات قیمت سهم

شرکت صنایع سرما آفرین ایران در خصوص صورت های مالی حسابرسی شده میان دوره ای دوره شش ماهه منتهی به ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ به سوالات سهامداران پاسخ داد و شفاف سازی کرد.

به گزارش صدای بورس، شرکت صنایع سرما آفرین ایران در خصوص صورتهای مالی حسابرسی شده میان دوره ای دوره شش ماهه منتهی به ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ به سوالات سهامداران پاسخ داد و شفاف سازی کرد.

شرکت صنایع سرما آفرین ایران با نماد لسرما در بورس فعالیت دارد؛
موضوع ؛ اطلاعات حاصل از برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی ناشی از تغییرات قیمت است.
کنفرانس برخط پرسش و پاسخ سهامدارن و مدیران شرکت سرما آفرین ایران در خصوص صورتهای مالی حسابرسی شده میان دوره ای دوره شش ماهه منتهی به ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ به صورت مجازی با حضور آقای حسن کلاه دوز اصفهانی نائب رئیس هیأت مدیره و آقای حسین رحیمی (عضو هیأت مدیره و آقای محمدهادی تجاری مدیر امور مالی و ناظر محترم اداره ناشران جناب آقای جباری برگزار شد.

نتایج حاصل از برگزاری کنفرانس برخط پرسش و پاسخ سهامداران و هیات مدیره سرما آفرین ایران به شرح زیر بوده است.

تنها سوال مطرح شده از سوی سهامداران جایگزینی ارز توافقی و حذف ارز نیمایی و تاثیر آن بر سود و زبان شرکت بود

تولیدات شرکت عمدتاً بر مبنای سفارش کار است هیات مدیره متناسب با افزایش بهای مواد اولیه مبادرت به افزایش بهای فروش محصولات در پیشنهاد فروش و مناقصات می کند لذا افزایش نرخ ارز تاثیر منفی زیادی بر حاشیه سود شرکت ندارد.
با توجه به اینکه پرسش دیگری مطرح نشد مدیر مالی شرکت توضیحاتی به شرح زیر در خصوص صورت های مالی حسابرسی شده میان دوره ای دوره شش ماهه منتهی به ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ به استحضار سهامداران محترم ارائه کردند.

همانگونه که مستحضرید درآمد عملیاتی و سود خالص شرکت نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۹۰ درصد افزایش داشته است افزایش مزبور ناشی از فروش ۲۱ دستگاه چیلر در سایزهای مختلف عمدتاً سفارش سال مالی قبل، بالغ بر ۸۳ درصد فروش ۶ ماهه شرکت بوده که در نیمسال اول سال جاری تحویل مشتریان شده است.

همانگونه که سهامداران محترم استحضار دارند شرکت از محل تجدید ارزیابی ۱٫۵ دانگ زمین کارخانه قصد دارد سرمایه شرکت را از ۲۱۸,۰۰۰ میلیون ریال به ۱۰۴۱۷۰۰۰۰ میلیون ریال افزایش دهد. در این ارتباط گزارش توجیهی و تایید بازرس قانونی از طریق سامانه کنال طی ماه جاری انتشار عمومی شد و با تنظیم بیانیه ثبت و ارائه مستندات لازم جهت اخذ مجوز از ارکان ذیصلاح سازمان بورس در روزهای آتی اقدام خواهد شد. پس از اخذ مجوز از مرجع ذیصلاح، مجمع عمومی فوق العاده بمنظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه از سوی هیأت مدیره دعوت بعمل می آید.

کد خبر 511957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =