سخنگوی دولت تاکید کرد: تاکنون در دولت هیچ تصمیمی درخصوص افزایش قیمت بنزین اتخاذ نشده است.
به گزارش صدای بورس،سخنگوی دولت اتخاذ هرگونه تصمیم در دولت برای افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت بنزین در سال آینده را تکذیب کرد.
فاطمه مهاجرانی درباره اظهارات امروز حجتالله میرزایی رئیس مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی که بر اساس اظهارات رئیس جمهور پیشبینی کرده بود، قیمت بنزین سال آینده ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش مییابد، گفت: تاکنون در دولت هیچ تصمیمی درخصوص افزایش قیمت بنزین اتخاذ نشده است.
وی در عین حال اعلام کرد: بحثهای کارشناسی در دولت برای قیمت حاملهای انرژی در جریان است و برنامه دولت هم آمادهسازی افکار عمومی در خصوص تصمیمات احتمالی برای حاملهای انرژی است.
وی ادامه داد: دولت همانطور که قبلاً اعلام کرده بود در خصوص قیمت حاملهای انرژی مردم را غافلگیر نخواهد کرد.
سرمایه گذاری نیرو در حال حاضراز طریق هلدینگ توسعه مدیریت نیروگاهی ایرسا مدیریت حدود ۸۵۰ مگاوات ساعت ظرفیت نیروگاهی در دو نیروگاه تابان یزد به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات و نیروگاه خوی به ظرفیت ۳۵۰ مگاوات را بر عهده دارد.
نظر شما