روایتی از تولید بنزین ایرانی در پالایشگاه‌های فراسرزمینی

مدیرعامل شرکت پالایش و پخش گفت: ارزش‌آفرینی اقتصادی تبدیل میزان گوگرد نفت کوره از ۳.۵ به ۰.۵ درصد، تنی ۲۰ دلار است، یعنی یک واحد ۵ هزار بشکه‌ای سالانه ۵۲ میلیون دلار برای کشور ارزش افزوده ایجاد می‌کند.

به گزارش صدای بورس ،جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، امروز در مراسم امضای قرارداد ارتقای کیفی نفت کوره با بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان در دو پالایشگاه کرمانشاه و لاوان عنوان کرد: یکی از چالش‌های پالایشگاه‌های موجود در ایران تولید بالای نفت کوره است که در این مراسم قصد داریم قراردادهایی امضا کنیم که با اجرای آنها میزان تولید نفت کوره کاهش خواهد یافت و این کار با کمک شرکت‌های ایرانی انجام می‌شود.

وی افزود: در سال ۸۹ برای تولید دانش فنی واحد ایزومریزاسیون توسط پژوهشگاه صنعت نفت اقدام کردیم ولی خیلی‌ها به همین کار ایراد گرفتند و بی‌توجهی کردند تا اینکه این طرح به ثمر نشست. امروز ما در حوزه بومی‌سازی کاتالیست‌ها در مرز دانش حرکت می‌کنیم و اقدام به صادرات کاتالیست و تولید بنزین ایرانی در پالایشگاه‌های فراسرزمینی کرده‌ایم و انگار بنزین ایرانی در باک خودروهای ونزوئلا است.

سالاری توضیح داد: با تلاش‌هایی که انجام شد طرح پایلوت ارتقای کیفی نفت کوره را با موفقیت به صورت نیمه‌صنعتی اجرایی کرده و حالا وارد فاز تجاری‌سازی شده‌ایم. این اتفاق برای اولین بار در ایران با امضای قراردادهای امروز رخ خواهد داد.

مدیرعامل شرکت پالایش و پخش گفت:ارزش‌آفرینی اقتصادی تبدیل میزان گوگرد نفت کوره از ۳.۵ به ۰.۵ درصد، تنی ۲۰ دلار است، یعنی یک واحد ۵ هزار بشکه‌ای سالانه ۵۲ میلیون دلار برای کشور ارزش افزوده ایجاد می‌کند. پالایشگاه‌های کرمانشاه و لاوان نخستین پالایشگاه‌هایی هستند که به دانش ایرانی ارتقای کیفیت نفت کوره اعتماد کرده‌اند.

وی اظهار داشت: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در پروژه‌های ارتقای کیفی نفت کوره باعث ایجاد اشتغالزایی خواهد شد و از ثمرات دیگر این طرح بهبود شاخص‌های زیست‌محیطی ناشی از سوزاندن نفت کوره در کشور است. توسعه فناوری در پالایشگاه‌های ایران آغاز شده است و در حال به دست آوردن جایگاه در بیرون از مرزها و صادرات خدمات فنی و مهندسی است.

سالاری در پایان گفت: ارتقای کیفی نفت کوره تولیدی پالایشگاه‌ها همچنان می‌تواند به توسعه صنعت بانکرینگ و تولید سوخت باکیفیت کمک کند. در حوزه تامین منابع مالی تمام تلاش خودمان را برای حمایت از این طرح‌ها انجام می‌دهیم تا پروژه‌ها با سرعت بیشتری پیش برود.

منبع:فارس

کد خبر 482287

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • افزایش قیمت عجیب خودروی پرفروش سایپا

    افزایش قیمت عجیب خودروی پرفروش سایپا

    شرکت خودروسازی سایپا روز گذشته (هشتم آبان) لیست قیمت ۱۴ محصول خودرو را اعلام کرد که با بررسی سوابق افزایش قیمت کارخانه این خودروها مشخص می‌شود قیمت برخی خودروها از مردادماه امسال تا کنون به طور میانگین هر ماه دو تا سه بار افزایش داشته است.

  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو

    جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو

    در بازار خودروهای ایرانی قیمت دنا پلاس اتوماتیک افزایش ۵ میلیونی داشت.

  • رنو ساندرو ۸۰۸ میلیون تومان شد! + جدول قیمت

    رنو ساندرو ۸۰۸ میلیون تومان شد! + جدول قیمت

    ساندرو مدل ۱۳۹۵ با کارکرد ۱۵۰ هزار کیلومتر، ۵۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

  • ۱۰ کشوری که بیشترین تعداد خودرو را تولید می کنند

    ۱۰ کشوری که بیشترین تعداد خودرو را تولید می کنند

    صنعت خودرو ۵ درصد نیروی کار و ۳ درصد تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص داده است اما کدام کشورها بیشترین سهم در تولید را دارند؟

  •  قیمت روز خودرو در بازار

    قیمت روز خودرو در بازار

    قیمت خودرو امروز، شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲، بدون تغییر هفته را آغاز کرد و قیمت تمامی خودروهای داخلی و مونتاژی در ثبات کامل به سر می‌برند. البته احتمالاً تغییرات جزئی از ساعات آینده آغاز شود.

  • پیش بینی ها در مورد نرخ ارز؛ جهش ارز چقدر خواهد بود؟

    پیش بینی ها در مورد نرخ ارز؛ جهش ارز چقدر خواهد بود؟

    تحلیلگر مسائل مالی با تاکید بر اینکه قطعا جهش نرخ ارز نخواهیم داشت گفت: بانک مرکزی یک خط قرمزی را در بازار ارز دارد که اجازه نمی دهد تا نرخ ارز از یک محدوده مشخصی بالاتر برود.

  • شرکت نفت کویت به قرض افتاد

    شرکت نفت کویت به قرض افتاد

    شرکت نفتی دولتی بزرگ کویت با حدود ۱۴.۱ میلیارد دینار کویت (۴۵.۷ میلیارد دلار) کمبود منابع مالی موجود برای عمل به برنامه هزینه ۵ ساله خود روبرو شده و باید برای رفع این شکاف، استقراض کرده و دارایی‌هایش را بفروشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =