تصویب واگذاری ریخته‌گری ماشین‌سازی تبریز

در چهارصد و پنجمین جلسه هیأت عالی واگذاری، عرضه ۱۰ درصدی شرکت‌های آلومینا و واگذاری ریخته‌گری ماشین‌سازی تبریز مصوب شد و تخصیص ۵ درصد از سهام سرخابی‌ها به مدیران تخصصی این دو باشگاه موافقت شد.

به گزارش صدای بورس، چهارصد و پنجمین جلسه هیئت عالی واگذاری با حضور مالک رحمتی، رئیس کل سازمان خصوصی سازی و سایر اعضا به ریاست سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در سالن جهاد این وزارتخانه برگزار شد.

براساس بند ۱ مصوبات فوق، با استناد به گزارش نظارتی بر بنگاه‌ها و شرکت‌های سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، اگر خریداران سال ۱۴۰۱ طبق دستورالعمل نظارتی بنگاه‌ها پس از واگذاری مرتکب تخلفاتی شوند، مشمول تنبیه محدودیت و یا ممنوعیت خرید سهام از سازمان خصوصی ‏سازی خواهند شد.

بند ۲ این مصوبه به دستور رئیس جمهور مبنی بر پیگیری درخواست شرکت تراکتورسازی تبریز اشاره دارد، بر همین مبنا با واگذاری شرکت ریخته‌گری ماشین‌سازی تبریز موافقت شد تا برنامه آن طی جلسات آتی مشخص شود.

اعضای جلسه طی بند ۳ این مصوبه تصمیم گرفتند تا در موضوع بنده ۱۱ مصوبه ۱۴۰۱/۰۸/۰۲ برخی شرکت‌های مشمول واگذاری را از طریق بورس به صورت تدریجی عرضه کنند.

در بند ۴ نیز آمده است که به استناد بند ۳ ماده ۱۸ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی با اصلاح اساسنامه شرکت صنایع پتروشیمی ابن سینا همدان(سهامی خاص) برای افزایش سرمایه از ۴ میلیارد تومان به مبلغ ۲ هزار و ۴۰۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان موافقت شد.

طی پنجمین مصوبه مقرر شد تا سهام دولتی شرکت آلومینای ایران(سهامی عام) در قالب عرضه حداکثر ۱۰ درصدی در فرابورس واگذار شود، تا در دو ماه آتی کشف قیمت این سهام صورت گیرد.

اعضای هیئت عالی واگذاری در ششمین بند از این مصوبه در رابطه با نحوه واگذاری شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس به شرح نکاتی پرداختند، که ۱۰ درصد از سهام سرخابی‌ها به صورت خرد و بلوکی به بخش خصوصی و تعاونی در قالب رقابت میان متقاضیان با هدف مدیریت بازار عرضه شود.

همچنین در قسمت (ب) این بند مصوب شد حداکثر تا سقف ۵ درصد از سهام دو شرکت فوق به کارکنان، بازنشستگان و مدیران تخصصی سرخابی‌ها در قالب سهام ترجیحی واگذار شود، به‌نحوی که ترتیب اولویت آن‌ها با تعاونی‌ها، مدیران، کارکنان و بازنشستگان است، در این مصوبه آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی و ماده ۲۰ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ اهمیت دارد.

منبع: فارس

کد خبر 482112

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • سرنوشت مبهم ایران‌خودرو با استمرار سلطه یک قطعه‌ساز

    سرنوشت مبهم ایران‌خودرو با استمرار سلطه یک قطعه‌ساز

    شرکت قطعه‌ساز کروز ۲ کرسی از ۵ کرسی هیات مدیره شرکت ایران خودرو را در اختیار دارد و به‌دلیل نقض رای شورای رقابت مبنی بر فروش سهام مدیریتی کروز در ایران خودرو توسط هیات تجدیدنظر، تاکنون تلاش‌ها برای رفع سلطه این شرکت به نتیجه نرسیده است.

  • خبر جدید خاندوی از همکاری ایران و چین

    خبر جدید خاندوی از همکاری ایران و چین

    وزیر اقتصاد برگزاری کمیسیون مشترک ایران و چین در پکن را نخستین گام در اجرای پروژه‌های توافق ۲۵ ساله ایران و چین برشمرد و گفت: در دومین گام مجموعه دیگری از توافقات بر روی پروژه‌های دولتی وزارتخانه‌های متناظر ایران و چین برقرار شد.

  • مکانیزم اجرای قانون مالیات‌ خانه‌های خالی ضعیف است

    مکانیزم اجرای قانون مالیات‌ خانه‌های خالی ضعیف است

    قانون گرفتن مالیات از خانه‌های خالی برای به تعادل رساندن عرضه و تقاضای بازار مسکن تصویب شد اما دلیل ضعف در اجرا نبود مکانیزم دقیق شناسایی و کمبود اطلاعات از این خانه ها است.

  • خبر خوش رئیس مجلس برای بازنشستگان

    خبر خوش رئیس مجلس برای بازنشستگان

    رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع مربوط به صندوق‌های بازنشستگی و بحث ایثارگران اولویت اول مجلس شورای اسلامی و دولت است.

  •  هدف از طرح صادرات نان چیست؟

    هدف از طرح صادرات نان چیست؟

    معاون اقتصادی استاندار تهران در حالی که از نامشخص بودن جزییات برنامه صادرات نان سخن می‌گفت، از پیشنهاد صادرات آرد خبر داد.

  • پای تورم در سفره کارگران

    پای تورم در سفره کارگران

    بیش از ۳۰۰ آیتم در تخمین نرخ تورم درگیر است که کارگران و کارمندان شاید در طول عمرشان با ۳۰ تا ۴۰ قلم از آنها دست به گریبان باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =