اعلام نرخ انواع روغن/ کاهش ۱۰ درصدی قیمت تاثیری در بازار نداشت

مدیرعامل شرکت تعاونی فرآوری روغن و دانه‌های روغنی اظهار کرد: کاهش تقاضا همچنان ملموس است و این کاهش قیمت باعث شد که بازار رقابتی در شرکت‌ها همچنان دنبال شود و مشکلی در زمینه تامین روغن تا پایان سال وجود ندارد.

به گزارش صدای بورس,علیرضا شرفی با بیان اینکه چالشی در زمینه واردات روغن پیشروی ما قرار ندارد، گفت: ریزش قیمت روغن در بازارهای جهانی با رفع موانع صادرات روغن از مالزی و اندونزوی همزمان شد؛ همچنین روند صادرات روغن آفتاب‌گردان از روسیه و اوکراین تسهیل شده است و این عوامل دست به دست هم داده تا شاهد کاهش قیمت روغن خام در بازار جهانی باشیم.

وی با اشاره به کاهش قیمت پایه صادراتی روغن پالم در اندونزوی، افزود: کاهش قیمت بر اساس ساختار مالیات صادرات فعلی، تاثیر می‌گذارد و باعث شده است که روغن خام پالم اندونزی نسبت به مالزی رقابتی‌تر شود.

وی تقاضا برای خرید روغن در بازار داخلی را کاهشی دانست و تصریح کرد: توان خرید مردم، افزایش تولید، توزیع کالا و اطمینان مصرف کنندگان از تداوم تامین این کالا در میزان مصرف و تقاضای این محصول تاثیر گذاشته است.

شرفی در پاسخ به این پرسش که چندی پیش دولت ۱۰ درصد نرخ روغن را در بازار داخلی کاهش داد آیا این مسئله تقاضا برای خرید روغن در بازار را تحریک کرد؟ گفت: کاهش تقاضا همچنان ملموس است و کاهش قیمت باعث شده که بازار رقابتی در شرکت‌ها همچنان دنبال شود اما آنچه مسلم است مشکلی در زمینه تامین روغن تا پایان سال وجود ندارد.

مدیر عامل شرکت تعاونی فرآوری روغن و دانه‌های روغنی با اشاره به حذف شدن ارز ترجیحی برای واردات روغن، گفت: ارز واردات روغن نیمایی شد و این مسئله نیاز به نقدینگی، برای واردات را افزایش داد. پیش از نیمایی شدن ارز واردکنندگان برای یک کشتی ۵ هزار تنی نیاز به نقدینگی حدود ۴۰ میلیارد تومانی داشت، در حالی که این کشتی امروز با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان وارد کشور می‌شود از این‌رو لازم است سازوکارهایی فراهم شود که بانک‌ها بتوانند نقدینگی افرادی که در زمینه واردات کالاهای اساسی فعالیت می‌کنند را فراهم کنند.


بیشتر بخوانید: تحولات قیمتی در بازار خوراکی ها/روغن ارران شد


نرخ انواع روغن در بازار داخلی

همچنین در این رابطه داود فکوری رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران ، با اشاره به نرخ انواع روغن در بازار، تصریح کرد: روغن نباتی ۵ کیلویی ۳۶۵ هزار تومان، روغن جامد کوچک ۷۰ هزار و ۴۰۰ هزار تومان، روغن مایع ۸۱۰ گرمی ۵۹ هزار و ۴۰۰، روغن مایع ۹۰۰ گرمی سرخ کردنی ۶۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

به گزارش ایلنا، به گفته وی؛ حدود ۱۰ درصد قیمت روغن در بازار داخلی کاهش پیدا کرد اما این رقم نتوانست محرک مردم برای افزایش مصرف باشد چراکه روغنی‌ها که امروز با این نرخ‌ها عرضه می‌شوند ۵ ماه پیش ۱۴ تا ۲۰ هزار تومان بودند اما با این وجود این کاهش نرخ‌ها می‌تواند رضایت بخش باشد.

کد خبر 461384

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  •  تورم مواد غذایی ایران بالای ۳۰ درصد است

    تورم مواد غذایی ایران بالای ۳۰ درصد است

    متاسفانه رشد جمعیت در کشورهای در حال توسعه نسبت به کشورهای توسعه‌یافته با شیب تندتری اتفاق خواهد افتاد و در این مدت افزایش جمعیت شهری و کاهش جمعیت روستایی که محل تولیدات غذایی است را شاهد خواهیم بود.

  • عرضه ۷۶۸ میلیون دلار ارز در سامانه نیما

    عرضه ۷۶۸ میلیون دلار ارز در سامانه نیما

    مجموع معاملات انجام شده در سامانه نیما در روز گذشته(شنبه) به معادل ۱۸۱ میلیون دلار رسید.

  • فاجعه اقتصاد منهای اینترنت

    فاجعه اقتصاد منهای اینترنت

    بررسی ها -از شرکت‌های بزرگ تا استارت‌آپ‌ها و در نهایت کسب‌وکارهای خرد- نشان می‌دهد «ادامه حیات در اقتصاد منهای اینترنت، برای فعالان اقتصادی غیرممکن است» و تداوم محدودیت‌ و اختلال در شبکه‌های مجازی، نه تنها اعتبار صنعتگران و تجار در بازارهای جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد که این تحدید اینترنت خود باعث تهدید رشد اقتصادی خواهد شد. 

  • نقدینگی به بیش از ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسید

    نقدینگی به بیش از ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسید

    رئیس سازمان برنامه و بودجه از سرمایه‌ گذاری ۲۷ میلیارد دلاری در حوزه نفت و گاز خبر داد و گفت: وقتی که نقدینگی در کشور به بیش از ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است باید آن را مدیریت کنیم تا اتفاقات خوبی رخ دهد.

  • فهرست ۵۵ قلم قطعات یدکی خودرو که باید با شناسه کالا عرضه شود

    فهرست ۵۵ قلم قطعات یدکی خودرو که باید با شناسه کالا عرضه شود

    ایسنا نوشت:معاون وزیر صمت گفت: تمام تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم یدکی خودرو باید کالاهای خود را با شناسه کالا و کدرهگیری عرضه کنند.

  • کالابرگ و یارانه با هم در مهرماه توزیع می‌شود

    کالابرگ و یارانه با هم در مهرماه توزیع می‌شود

    مجلس در نظر داشت که مابه‌التفاوت قیمت بازار آزاد با قیمت کالاهای شهریور ۱۴۰۰ را از طریق کالا برگ جبران کند. اما دولت می‌خواست کار خود را آسان کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =