تقسیم ۷۰ درصدی سود فروسیل؛ ۱.۶۲۴ میلیارد ریال سود و ۲.۰۳۰ ریال به ازای هر سهم

در اولین مجمع فروسیل پس از ورود به بازار سرمایه  توسط مدیرعامل این شرکت اعلام شد صادرات ۴۰ درصدی محصول تولیدی و راه‌اندازی فاز دوم این شرکت طبق برنامه زمان‌بندی شده انجام شد.

به گزارش صدای بورس، شرکت فروسیلیسیم خمین پس از ورود به بازار سرمایه (پذیرش در فرابورس در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۹ و عرضه اولیه در ۲۱/۲/۱۴۰۱) با نماد فروسیل، اولین مجمع عمومی عادی سالیانه را در تاریخ ۱۲/۰۴/۱۴۰۱ در شهر خمین و با حضور ۹۲ درصد از سهامدارن و به ریاست افشار بازیار؛ مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان (سهامدار عمده) برگزار کرد.

حسن حمزه مدیر عامل شرکت فروسیلیسیم خمین در گزارش هیئت مدیره به مجمع، حاشیه سود محقق شده در سال مالی ۱۴۰۰ را ۵۵ درصد سود عملیاتی (بمیزان ۲،۳۱۹ میلیارد ریال) اعلام و در خصوص آخرین وضعیت شرکت، میزان و کیفیت، عملکرد تولید و فروش محصول، منابع انسانی و آموزش، مقایسه تولید با رقبا و همچنین تحقق هدف صادرات ۴۰ درصدی تولیدات این شرکت و سایر اقدامات در سال مالی منتهی به اسفند ماه ۱۴۰۰ مطالب مبسوطی را ارائه کرد.

در ادامه جلسه مجمع، گزارش‌ حسابرس مستقل و بازرس قانونی توسط حسابرس محترم ارائه شد که از تمام جنبه‌های با اهمیت و استانداردهای حسابداری، عملکرد این شرکت مطلوب ارزیابی شد.

بر اساس مصوبات مبلغ ۲.۰۳۰ ریال سود به ازای هر سهم بین سهامدارن تقسیم و همچنین روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار و موسسه حسابرسی و خدمات مالی حافظ گام؛ حسابرس مستقل و بازرس قانونی و موسسه حسابرسی آرمان نوین رسیدگی بعنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

پس از اتمام مجمع عمومی عادی سالیانه، مجمع فوق‌العاده این شرکت نیز برگزار شد که با اصلاح ماده ۱۹ اساسنامه، ابلاغیه مصوبه هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار به شرح زیر، تغییر ماده ۱۹ اساسنامه به تصویب مجمع رسید :

در کلیه مجامع عمومی، سهامداران حقیقی می توانند شخصا و یا از طریق وکیل با ارایه وکالتنامه رسمی و یا قائم مقام قانونی شخص حقیقی صاحب سهم و در خصوص سهامداران حقوقی نیز نماینده یا نمایندگان شخص حقوقی صاحب سهم در مجمع حضور بهم رسانند و هر سهامدار برای هر یک سهم فقط یک حق رای خواهد داشت.

افشار بازیار؛ مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان در پایان این مجمع در مصاحبه با روابط عمومی شستان بر نگاه ویژه گروه شستان به شرکت فروسیلیسیم خمین به‌عنوان شرکت پیشرو این گروه در حوزه معدن و صنایع معدنی تاکید داشته و گفت: شستان براساس راهبرد توسعه‌ای خود در صنایع معدنی، حمایت و نظارتی مداوم بر تحقق برنامه تولید فاز اول و نیز اجرای پروژه فاز دوم شرکت فروسیلیسیم خمین را خواهد داشت. وی افزود: شستان طی سال‌های اخیر با سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های بزرگ صنعتی در سطح ملی، چرخه تامین مالی و فنی مناسبی را پدید آورده است و من امیدوارم با یاری خداوند متعال، بهره‌گیری از تجارب گذشته و همت همکارانم در شرکت فروسیلیسیم خمین، فاز دوم این واحد صنعتی طبق برنامه تعیین شده راه‌اندازی گردد.

معرفی:

فاز اول شرکت فروسیلیسیم خمین، ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ در شهرک صنعتی این شهر در زمینی به مساحت بیش از ۱۳ هکتار به بهره‌برداری رسیده است. ظرفیت تولید این فاز، ۱۲ هزار تن فروسیلیسیم و ۴ هزار تن پودر میکروسیلیکا در سال است.

زمین اختصاص داده شده به این طرح، پتانسیل اجرای ۲ طرح توسعه در زمینه فروآلیاژها را دارد. اجرای طرح فاز دوم نیز با ظرفیت ۱۸هزار تن در سال، اردیبهشت سال ۱۴۰۰ آغاز و در حال حاضر ۵۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این شرکت، مالکیت دو معدن صفی‌آباد در شهر محلات و صادق‌آباد در شهر شازند با مجموع ذخیره بیش از ۸۰۰ هزارتن و میانگین عیار بالای ۹۷ % را دراختیار داشته و یک واحد پست برق اختصاصی ۶۳ به ۲۰ کیلو ولت نیز در محل پروژه (با ظرفیت استفاده در فاز دوم توسعه) احداث کرده است.

شرکت فروسیلیسیم خمین در سال اول راه‌اندازی به ۹۰ % و در سال دوم به ۱۰۰ % ظرفیت اسمی خود دست یافت.

ماموریت:

شرکت فروسیلیسیم خمین با تکیه بر نیروهای جوان و متخصص و تکنولوژی کارآمد به عنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی فروآلیاژ کشور درراستای تولید، اجرا و بهره‌برداری از طرح‌های توسعه‌ای در صنعت فروآلیاژ و صنایع وابسته با هدف ایجاد ارزش‌افزوده، خلق منافع برای ذینفعان و توسعه پایدار، جهت رفع نیاز صنایع فولادسازی و ریخته‌گری فعالیت می نماید.

چشم انداز :

"شرکتی سرآمد و پویا با برندی مطرح در تولید فروآلیاژ در کشور و منطقه"

محصولات تولیدی:

تقسیم ۷۰ درصدی سود فروسیل؛ ۱.۶۲۴ میلیارد ریال سود و ۲.۰۳۰ ریال به ازای هر سهم

اهم دستاوردهای حاصل شده :

  • افزایش ۵۵ درصدی سود خالص در سال ۱۴۰۰.
  • صادرات ۴۰ درصد از محصول تولید شده در سال ۱۴۰۰ به ارزش ۷.۵ میلیون دلار و رشد ۱۲۷ درصدی نسبت به سال قبل.
  • انجام طرح تصفیه مذاب فروسیلیسیم به روش دمش اکسیژن و نتایج به‌دست آمده: افزایش عیار سیلیسیم و کاهش عناصر مزاحم محصول، بهبود و ارتقاء برند تجاری، ایجاد پتانسیل جدید صادارت بدلیل افزایش تولید محصول باکیفیت (گرید A) و افزایش نرخ بازده داخلی به میزان ۱.۲۲%
  • افزایش ۲.۵ برابری ظرفیت انبارش مواد بدون تغییر در فضای موجود.
  • تجهیز معادن شرکت و نتایج به‌دست آمده: افزایش ظرفیت بهره‌برداری از معادن سنگ سیلیس، اجرای سیاست‌های مدیریت بازار این ماده اولیه با توجه به امکان تامین سنگ از معادن شرکت و کاهش بهای تمام شده سنگ سیلیس تولیدی.
  • اخذ تاییدیه کیفی محصولات از شرکت بازرسی SGS برای محموله‌های صادراتی.
  • ممیزی خارجی و اخذ گواهی استاندارد ISO۱۷۰۲۵:۲۰۱۷ سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه از سازمان ملی استاندارد ایران.
  • ممیزی و تمدید گواهینامه‌های سیستم‌ های یکپارچه مدیریتIMS از شرکتTUV NORD با اعتبار DAKKS آلمان برای استانداردهایISO ۹۰۰۱:۲۰۱۵ وISO ۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ وISO ۴۵۰۰۱:۲۰۱۸.

برنامه‌های آتی شرکت:

  • برنامه‌ریزی جهت تحقق دستیابی به ۱۰۰ % ظرفیت اسمی در سال ۱۴۰۱ علی‌رغم چالش‌های پیش‌رو از جمله قطعی برق.
  • صادرات ۴۰ % از محصولات با اولویت کشورهای اروپایی.
  • کسب درآمد ارزی ۸.۱ میلیون دلاری و ۸.۹۳۰ میلیارد ریالی
  • طرح‌های بهبود و سرمایه‌گذاری در اقدام یا بررسی:
  • مطالعه امکانسنجی ساخت نیروگاه جهت تامین برق مورد نیاز کارخانه.
  • خرید معدن زغال سنگ.
  • تولید محصول سه جزئی (فروسیلیکو منیزیم).
  • خرید معدن سنگ سیلیس جهت طرح توسعه ۱۸ هزار تنی شرکت.
  • پروژه جبران‌ساز (افزایش ظرفیت ۱۰ درصدی تولید).
  • غبارگیر سکوی ذوب‌گیری.
  • افزایش دانسیته پودر میکروسیلیکا یا فراوری آن.

طرح توسعه:

این طرح جهت تولید ۱۸ هزار تن فروسیلیسیم با فرض خرید معدن سیلیس و انجام به روش EPCدر حال اجرا می‌باشد و ظرفیت اسمی کارخانه تولید فروسیلیسیم خمین را به ۳۰ هزار تن درسال رسانده و این شرکت را تبدیل به دومین تولید کننده بزرگ فروسیلیسیم کشور خواهد کرد.

پیشرفت فیزیکی طرح طوسعه ۵۲ % بوده و طبق برنامه زمان‌بندی ۲۴ ماهه در سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد خبر 454844

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • لحظه به لحظه با بازار شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

    لحظه به لحظه با بازار شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

    بورس در آخرین روز هفته معاملاتی گذشته با روند نزولی همراه شد و این ورند نزولی تا پایان ساعات معاملاتی ادامه داشت ،در نهایت شاخص کل ۱۱ هزار واحد و شاخص کل هم وزن ۵ هزار واحد نسبت به روز معاملاتی قبل افت کردند و باعث شد که شاخص به کانال ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی عقبگرد کند. در حال حاضر قیمت دلار برای بازار سرمایه مهم است و اگر افزایشی باشد بورس مثبت می‌ماند. در مورد اخبار مذاکرات هسته‌ای هنوز تردید وجود دارد و این موضوع روی قیمت دلار اثر می‌گذارد. انتظار می‌رود صنایعی که افزایش نرخ نگرفتند یا به تازگی افزایش نرخ گرفته اند مثبت باشند به طور مثال شوینده‌ها یا تایرسازان احتمالا امروز وضعیت بهتری را داشته باشند.

  • لحظه به لحظه با بازار سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

    لحظه به لحظه با بازار سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

    روز گذشته شاخص کل با رشد ۱۰ هزار و ۸۲۱ واحدی به ۱ میلیون و ۵۸۳ هزار و ۸۰۰ واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با رشد ۴ هزار و ۲۵۲ واحدی به ۴۴۹ هزار و ۲۲۴ واحد رسید. طی جریان معاملات بازار سرمایه، نمادهای «فولاد»، «فملی»، «وامید»، «ومعادن»، «کگل»، «خودرو» و «وصندوق» بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند. بیشترین حجم معاملات را گروه خودرو و انبوه سازی به خود اختصاص دادند و برآورد می‌شود در بازار امروز نیز این دو گروه تأثیر مثبتی بر روند بازار داشته باشند. پیش بینی حرکت مجدد گروه پالایشی بعد از دو روز استراحت نیز دور از ذهن نخواهد بود.

  • دلار توافقی و مسافرتی چند؟

    دلار توافقی و مسافرتی چند؟

    رئیس کانون صرافان با بیان اینکه قیمت‌ها در بازار غیررسمی ارز به بازار رسمی نزدیک شده است، گفت: در سه روز اخیر نرخ دلار از ۳۳ هزار و ۸۰۰ تومان به ۳۰ هزار تومان کاهش پیدا کرد که نشان داد، قیمت‌ها کاذب بوده است. 

  • صادرات اولین محموله زغال سنگ کشور از کدام شرکت بورسی است؟

    صادرات اولین محموله زغال سنگ کشور از کدام شرکت بورسی است؟

    مدیرعامل کانی کربن طبس از زیرمجموعه های کاما، خبر از صادرات اولین محموله زغال سنگ کشور توسط این شرکت پس از رفع محدودیت های صادراتی داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =