سیگنال جو بایدن به قیمت دلار ایران

بازار ارز و طلا امروز شاهد افزایش قیمت طلا و قیمت سکه در مقابل کاهش قیمت دلار بود.

به گزارش صدای بورس، بازار ارزامروز شاهد افت اندک قیمت دلار بود. این اسکناس آمریکایی در بازار امروز ۴۰ تومان از عصر روز گذشته پایین تر بود و با ۲۷ هزار و ۸۸۰ تومان معامله شد . این افت قیمت در حالی اتفاق افتاد که دلار در بازار متشکل بر مدار صعود قرار گرفته بود. قیمت دلار در بازار متشکل ارزی ۱۶۱ تومان نسبت به قیمت روز گذشته بالاتر رفت و با ۲۵ هزار و ۴۴۹ تومان معامله شد.

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی چند؟

صرافی ملی هم در آخرین روز معاملاتی این هفته قیمت خرید و فروش دلار و یورو را اعلام کرد. بر این اساس قیمت خرید دلار آمریکا ۲۵,۴۴۹ (بیست و پنج هزار و چهارصد و چهل ونه تومان) و قیمت فروش دلار آمریکا ۲۵,۷۰۴ (بیست و پنج هزار و هفتصد و چهار تومان) اعلام شد.


بیشتر بخوانید: عقب‌نشینی دلار تا کجا ادامه دارد؟


همچنین براساس اعلام صرافی بانک ملی ایران قیمت خرید یورو ۲۸,۷۰۰( بیست و هشت هزار و هفتصد تومان) و قیمت فروش یورو ۲۸,۹۸۷ (بیست و هشت هزار و نهصد و هشتاد و هفت تومان) است.

نوسان کم قیمت درهم

قیمت درهم امروز نوسان چندانی نسبت به روز گذشته از خود نشان نداد و با ۱۰ تومان رشد قیمت، بر روی بر روی ۷ هزار و ۶۰۰ تومان قرار گرفت. با ضرب کردن قیمت درهم در نرخ تبدیل درهم به دلار (۳.۶۷۳) عدد ۲۷ هزارو ۹۱۴ تومان به دست می‌آمد که نسبت به قیمت دلار در بازار اندکی بالا تر بود.

افزایش قیمت سکه و طلا

قیمت هر اونس طلا امروز با کاهش ۰.۱ درصدی به ۱۸۴۱ دلار رسید. در بازار داخلی ایران هم قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان بود که نسبتا به روز گذشته تقریبا ۱۴ هزار و ۳۰۰ تومان بالا رفته بود. قیمت سکه هم امروز با ۱۲ میلیون و ۴۱۵ هزار تومان معامله شد که نسبت به روز گذشته افزایش ۹۰ هزار تومانی را نشان می دهد. با احتساب قیمت ۲۷ هزار و ۸۸۰ تومان برای دلار، اندازه قیمت واقعی سکه ۱۲ میلیون و ۸۳ هزار تومان به دست آمد و حباب سکه نیز ۲.۷۴ درصد بود.

به گزارش اقتصاد نیوز، در بازار ارز تهران و در میان معامله گران دلار امروز اظهارات جو بایدن ، رئیس جمهوذآمریکا درباره برجام برجسته بود. «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا طی سخنانی به مناسبت نخستین سالگرد روی کار آمدنش، گفت که اکنون زمان ترک مذاکرات با ایران بر سر احیای برجام نیست. وی افزود: «اکنون زمان ترک این مذاکرات نیست. پیشرفت‌هایی در حال رخ دادن است».بایدن افزود که میان اعضای گروه ۱+۵ اتفاق‌نظر وجود دارد اما باید صبر کرد و دید.

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین با دفاع از عملکرد یک ساله خود، مدعی شد که دستاوردهای عظیمی حاصل شده است.وی گفت که هرگز وعده‌هایی فراتر از واقعیت نداده است. بایدن درباره مذاکرات وین برای برچیدن تحریم‌های ایران هم گفت: الان وقت نا امید شدن در مذاکرات هسته‌ای ایران نیست و پیشرفت‌هایی در این زمینه به دست آمده و ما هنوز تسلیم نشده ایم.

کد خبر 445339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =