آنچه در سال ۱۴۰۰ مدیران معدنی باید در نظر بگیرند

با توجه به مورد اهمیت واقع شدن بورس به عنوان یکی از بازارها و ساختارهای نظام پولی کشور مدیران معدنی باید حضور فعال‌تری در بورس داشته باشند.

به گزارش صدای بورس، سید سهراب حسینی، عضو خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی در گفت‌وگو با  صدای بورس اظهار کرد: مدیران، در پایان هر سال، استراتژی و برنامه ریزی سال بعد خود را تدوین می‌نمایند، مدیران معدنی برای تنظیم هدف گذاری ۱۴۰۰ باید جوانب و ابعاد مختلفی را در نظر بگیرنحسینی با بیان اینکه سال ۱۴۰۰ به عنوان سال شروع قرن جدید شمسی به عنوان یک نقطه عطف نه تنها تاریخی، بلکه سیاسی و اجتماعی نیز است، گفت: شرایط قبل و بعد ۱۴۰۰ متفاوت است؛ سال آینده با تغییرات در بالاترین مقام اجرایی کشور و دولت شروع می شود، به طوریکه بسیاری از سیاست‌ها و فرآندهای داخلی دستخوش تغییرات قابل ملاحظه ای خواهد شد، از سوی دیگر سیاست خارجی کشور نیز به تبع از این امر تبعیت می کند و دچار تغییرات محسوسی خواهد شد.

طیف سیاسی حاکم بر سیاست گذاری تاثیر گذار بر معدنی‌ها

حسینی گفت: بنا به اینکه چه طیف سیاسی حاکم بر سیاست گذاری های ریز و درشت خواهد شد، دوران نزدیک به انتخابات فضای عمومی کشور ملتهب و انتزاعی خواهد بود به طوریکه کسب و کارها در رکود تقریبی به سر خواهند بود و این بهترین زمان برای تبدیل تهدید ها به فرصت ها است.

بیشتر بخوانید:
سهامداران بکام صبر کنند/ افزایش ۱۱۳ درصدی تولید در سال جاری
خیال سهامداران راحت، مدار حامی دارد

سال آینده مقارن با 6 ماه اول رئیس جمهوری جدید آمریکا

وی تصریح کرد: از سوی دیگر سال آینده تقارن با شش ماه اول حضور رئیس جمهور جدید آمریکا و اعمال سیاست های وی است، سیاست های اجرایی داخلی و خارجی آمریکا به صورت جزئی و کلان بر عموم مشهود واقع می شود. سیاست هایی همچون معاهده پاریس،جنگ تجاری با چین و اعمال تحریم های طالمانه بر کشور ما مورد توجه می باشد.

حسینی تصریح کرد: موضوع بیماری کرونا که مهمترین عامل کاهش تقاضا در بازارهای مصرف شده با تزریق واکسن و مدیریت بحران کرونا،  تقاضا برای تولید به ویژه در کشور های در گام توسعه مثل هند و چین افزایش خواهد یافت.

این کارشناس صنایع معدنی گفت:‌ نکته حائز اهمیت دیگر جانشینی ارزهای دیجیتال در بازارهای مالی، تغییر شکل سرمایه گذاری، برنامه های توسعه فضایی در بخش دولتی و خصوصی کشور های توسعه یافته؛ نیاز به انرژی‌های نو و بستر سازی برای این امور از موارد مورد اهمیت است، که باید مونیتور گردد.

۱۰ پیشنهاد به مدیران معدنی برای سال ۱۴۰۰

·با توجه به مورد اهمیت واقع شدن بورس به عنوان یکی از بازارها و ساختارهای نظام پولی کشور مدیران معدنی باید حضور فعال‌تری در بورس داشته باشند.

· معدنکاری قرن آینده متعلق به اکتشاف و فرآوری عناصر نادر خاکی و فلزات کمیاب و فلزات رنگین استراتژیک است. بنابراین مدیرانی که در سال ۱۴۰۰ بیشتر در این مباحث هزینه تحقیق و توسعه نمایند چند گام از رقبای خود جلوتر هستند.

· مدیران در برنامه های سال ۱۴۰۰، در ارتباط با پروژه های جدید، نوپا و نو آورانه محتاطانه رفتار نمایند و بیشتر سعی کنند در مسیر توسعه صنایع و معادن موجود خود به طور آهسته قدم بردارند.

· حتی الامکان ایجاد و سرمایه گذاری در پروژه هایی که قبلا در مجموعه مدیریتی خود تجربه ندارد و نوپا محسوب می شود، وارد نشوند.

· سال ۱۴۰۰ سال بسیار خوبی برای انجام کارهای عقب افتاده مثل ، ساماندهی ، سازماندهی  و یکپارچه سازی استاندارد های درون سیستمی خود (مثل یکپارچه سازی دپارتمان تعمیر و نگهداری ، دستورالعمل های اکتشافی ، طبقه بندی اطلاعات و..) است.

· سال آینده برای تحقیق و توسعه در بخش معدن و صنایع معدنی مناسب است. به طوری که بتوانند تهدیدهای احتمالی آینده را به فرصت تبدیل کنند و فرصت های موجود را شناسایی و برای بهره مندی بیشتر از آنها برنامه ریزی نمایند.

· از توانایی بازارهای مالی جدید مثل سرمایه گذاری جمعی می بایست آگاه بوده و اشراف داشته باشند.

· نیروی انسانی متخصص یکی از معضلاتی که در سال ۱۴۰۰ باید مدیران معدنی با برنامه ریزی های آموزشی درون سیستمی و پرورش نیروهای انسانی در داخل سیستم های خود جهت کسب تخصص یا مهارت خاص مورد نیاز مجموعه را مورد توجه و اقدام قرار دهند.

· باتوجه به احتمال توسعه روابط خارجی و ورود به بازارهای منطقه ای و جهانی بهتر است بخش بازرگانی شرکت ها،کشورهای همسایه را مورد رصد قرار دهد و فرصت ها را شناسایی نمایند.

محبوبه قرمزچشمه

کد خبر 430033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =