رونق به معاملات بورس کالا برمی‌گردد

اسید استیک در محصولات شیمیایی با حدود ۱۷/۴ درصد افزایش و پلی‌پروپیلن نساجی با حدود ۱۰/۳ درصد افزایش قیمتی بیشترین رشد نرخ را در قیمت‌های پایه متوجه خود کردند.

مینا ابوالحسنی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با صدای بورس:

در هفته گذشته نرخ ارز نیما حدود ۲۱۴ تومان کاهش پیدا کرد اما همچنان قیمت‌های جهانی به روند صعودی خود ادامه می‌دهند و به طبع قیمت‌های پایه محصولات پتروشیمی هم روند صعودی خود را طی می‌کنند. این مسیله  منجر شده تا تولیدکنندگان برای انتظار خود در رابطه با کاهشی بودن قیمت‌ها ناامید شوند.
افزایش قیمت‌های پایه محصولات پترپشیمی و افزایش حجم معاملات در هفته‌های گذشته تولیدکنندگان را به خرید مواد اولیه ترغیب می‌کند و این روند صعودی احتمال عدم عقب‌گرد حجم تولید در صنایع تکمیلی داخلی را به همراه دارد.
اسید استیک در محصولات شیمیایی با حدود ۱۷/۴ درصد افزایش و پلی‌پروپیلن نساجی با حدود ۱۰/۳ درصد افزایش قیمتی بیشترین رشد نرخ را در قیمت‌های پایه متوجه خود کردند.
در رینگ پترپشیمی و فراورده‌های نفتی حدود ۵ میلیارد هزار ریال افزایش در ارزش معاملات را شاهد بودیم، ارزش معاملات حدود ۲۹ هزار میلیارد ریال و حجم معاملات حدود ۲۴۱ هزار تن بوده است.
وکیوم باتوم حدود ۱۱۵ هزار تن عرضه داشته که به طور کامل معامله شد، در رینک صنعتی شاهد افرایش چشم‌گیری در حجم معاملات بودیم، ارزش معاملات در این رینگ تقریبا دو برابر شده است.
در هفته‌های آتی، به دلیل خالی بودن انبارهای تولیدکنندگان و ترس تولیدکنندگان به دلیل افزایش قیمت بیشتر، شاهد افزایش معاملات در بورس کالا خواهیم بود.

کد خبر 423596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =