بر اساس گزارش بورس آنلاین، "چفیبر" در پایان دوره عملکرد 9 ماهه سال مالی جاری در حالی که در گزارش قبلی سود خالص به مبلغ 4.099 میلیون ریال پیش بینی کرده بود، در گزارش جدیدش 15.356 میلیون ریال برآورد کرد.
این مجموعه در خصوص عملکرد دوره مذکور طی ارسال نامه شفاف سازی روی سامانه کدال عنوان کرد: به دلیل کمبود نقدینگی و عدم توان خرید مواد اولیه، مقدار تولید و فروش و در پی آن درآمد فروش شـرکت در سـال مـالی جاری بـا کاهش همراه شده است. علاوه بر این، افزایش ناگهانی و غیرعادي نرخ حمل در دریاي خزر و نیز نرخ ارز از ابتداي سال تاکنون سـبب افزایش بهاي تمام شـده واردات مواد اولیه مصرفی و کاهش سودآوری شـرکت شده است.
همچنین انتظار می رفت تا خط دوم تولید روکش ملامینه در آذرماه به تولیـد نهایی برسـد که تاکنون این خط تکمیل نشده و بهره برداري از آن تا پایان خرداد ماه سال آتی به طول خواهـد انجامیـد. در کنار آن، مـذاکرات در خصوص فروش آهن آلات و ماشـین آلات تولید فیبر سابق نیز تاکنون به نتیجه نهایی نرسیده و امیدواریم تا پایان سال مالی این امر محقق شود.
نظر شما