ابراهیم نکو عضو هیات تحقیق و تفحص از صنعت بیمه از ارسال نامه اعضای این هیات به رییس مجلس برای تمدید 6 ماهه این تحقیق و تفحص خبر داد و گفت: نامهای از سوی اعضای هیات تحقیق و تفحص از صنعت بیمه کشور مبنی بر تمدید 6 ماهه تحقیق و تفحص از صنعت بیمه کشور به رییس مجلس ارسال شده است.

عضو هیات تحقیق و تفحص از صنعت بیمه از ارسال نامه ای به رییس مجلس برای تمدید ۶ ماهه این تحقیق و تفحص خبر داد.
وی افزود: به منظور جمعبندی و تکمیل بررسیهایی که در این هیات انجام دادهایم، نیازمند تمدید مهلت ازسوی هیاترییسه مجلس هستیم که این درخواست به صورت کتبی به ریاست مجلس ارسال شده است.
وی خاطر نشان کرد: در صورتی که ریاست مجلس با تمدید مهلت 6 ماهه برای تحقیق و تفحص از صنعت بیمه کشور موافقت کند، این طرح با جدیت بیشتری در دستورکار اعضای این هیات قرار می گیرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم
کد خبر 387977
نظر شما