عرضه آپارتمان‌های آماده تحویل «وتوس» در مزایده

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه شهری توس گستر «وتوس» در جدیدترین شفاف‌سازی خود، از برگزاری مزایده عمومی برای فروش تعدادی از آپارتمان‌های آماده تحویل و بهره‌برداری خود خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه شهری توس گستر «وتوس» در جدیدترین شفاف‌سازی خود، از برگزاری مزایده عمومی برای فروش تعدادی از آپارتمان‌های آماده تحویل و بهره‌برداری خود خبر داد.

این واگذاری که با شرایط پرداخت نقدی (۹۵ درصد در زمان انعقاد قرارداد و ۵ درصد در زمان انتقال سند) انجام می‌شود، برای متقاضیان واجد شرایط در دسترس است. بازه زمانی بازدید و کسب اطلاعات از ۲۰ تا ۲۵ مهرماه تعیین شده و علاقه‌مندان تنها تا ساعت ۸ صبح روز یکشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۵ برای تحویل پاکت‌های پیشنهادی فرصت دارند. بازگشایی پاکت‌ها نیز راس ساعت ۱۴ روز دوشنبه ۲۷ مهرماه در مشهد انجام خواهد شد.

موضوع مزایده ؛ فروش تعدادی از آپارتمان های آماده تحویل

تاریخ آگهی / فراخوان ؛۱۴۰۵/۰۷/۲۰

تاریخ برگزاری مزایده؛ ۱۴۰۵/۰۷/۲۰

شرح فرآیند مزایده؛

شرکت سرمایه گذاری توسعه شهری توس گستر به شماره ثبت ۶۱۶۲۲۶ در نظر دارد تعدادی از آپارتمان‌های خود در ساختمانی آماده تحویل و بهره‌برداری از یک برج مسکونی را از طریق مزایده به فروش برساند. ملک مذکور بر مبنای قیمت پایه در وضعیت موجود و به صورت نقدی به فروش می‌رسد. متقاضیان محترم می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی جهت بازدید از املاک از تاریخ ۲۰/۷/۱۴۰۵ لغایت ۲۵/۷/۱۴۰۵ در روزهای کاری و از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ با شماره تلفن ۲۳۵-۳۸۷۱۴۰۰۰-۰۵۱ و یا تلفن ۰۹۰۰۲۲۲۷۰۹۰ تماس حاصل کنند.

آخرین مهلت تسلیم پاکت‌ها ساعت ۸ صبح روز یکشنبه ۲۶/۷/۱۴۰۵ در آدرس‌های زیر است؛

محل تحویل پاکت‌ها: ۱- تهران، میدان آرژانتین خیابان الوند خیابان سی و یکم، پلاک ۵، طبقه چهارم دفتر مرکزی شرکت سرمایه گذاری توسعه شهری توس گستر ۲- مشهد بولوار نماز، نماز ۲۵ ساختمان سرمایه گذاری توسعه شهری توس گستر طبقه اول شرکت آرمان گستر یکم توس. نکته: گشایش پاکت‌ها، راس ساعت ۱۴ روز دوشنبه ۲۷/۷/۱۴۰۵ در دفتر مشهد به آدرس فوق الذکر خواهد بود. شرایط پرداخت: ۱. پرداخت نقدی: به میزان ۹۵% ثمن معامله همزمان با انعقاد قرارداد و تحویل واحد اخذ، و الباقی ثمن معامله همزمان با انتقال سند رسمی از خریدار اخذ می گردد.

تاریخ برآورد شده جهت مشخص شدن نتایج مشخص نیست.

کد مطلب 557841

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha