۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۹
تعلیق نماد شمواد در فرابورس

نماد معاملاتی شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی (شمواد) با تصمیم ناظر بازار فرابورس به دلیل بررسی‌های نظارتی پیرامون ظن وقوع جرائم معاملاتی، تا تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۵ متوقف شد.

به گزارش صدای بورس، نماد معاملاتی شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی (شمواد) با تصمیم ناظر بازار فرابورس به دلیل بررسی‌های نظارتی پیرامون ظن وقوع جرائم معاملاتی، تا تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۵ متوقف شد.

فرابورس ایران در اطلاعیه‌ای رسمی، از تعلیق نماد معاملاتی شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی با نماد «شمواد» خبر داد. بر اساس اعلام ناظر بازار، این تصمیم به استناد بند ۷ ماده ۱۳ مکرر ۲ از «دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران» اتخاذ شده است.

دلیل اصلی این تصمیم، وجود «ظن وقوع جرائم» موضوع ماده ۴۶ «قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران» در جریان معاملات عادی این نماد اعلام شده است. ماده ۴۶ این قانون به طور مشخص به مواردی نظیر ایجاد ظاهری گمراه‌کننده از روند معاملات، اغوا یا ترغیب اشخاص به معاملات اوراق بهادار یا انجام اقداماتی که منجر به ایجاد قیمت‌های کاذب شود، اشاره دارد.

بر اساس اعلام رسمی فرابورس، این توقف معاملاتی صرفاً یک اقدام نظارتی و پیشگیرانه است که تا تاریخ ۱۴۰۵/۰۷/۲۲ ادامه خواهد داشت. هدف از این دست تصمیمات، صیانت از حقوق سهامداران و اطمینان از سلامت و شفافیت جریان معاملات در بازار سرمایه است.

معمولاً در چنین شرایطی، پس از بررسی‌های لازم توسط نهاد ناظر و ارائه شفاف‌سازی‌های لازم از سوی ناشر (در صورت نیاز)، نماد مجدداً بازگشایی خواهد شد. سهامداران «شمواد» باید تا زمان پایان مهلت مقرر و انتشار اطلاعیه‌های جدید از طریق سامانه کدال، از هرگونه تصمیم عجولانه پرهیز کنند و اخبار رسمی را تنها از مراجع قانونی دنبال کنند.

کد مطلب 557499

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • شفاف‌سازی شمواد از فروش محصول به شپلی

    شفاف‌سازی شمواد از فروش محصول به شپلی

    شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی (شمواد)، از فروش حدود ۲۱۵۰ تن محصول جامد به شرکت پلی‌اکریل ایران از ابتدای شهریورماه به ارزش تقریبی ۴۹۰ میلیارد تومان خبر داد.

  • آغاز اورهال دو هفته‌ای خطوط تولید شمواد

    آغاز اورهال دو هفته‌ای خطوط تولید شمواد

    شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی با نماد شمواد اعلام کرد عملیات تعمیرات اساسی سالانه خطوط تولید این شرکت از تاریخ ۱۴۰۵/۰۵/۱۶ آغاز می‌شود و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha