از بازده ۱۷۰ درصدی «آبنوس» تا سود ۲۳۸ درصدی «آذرین»

شرکت تأمین سرمایه کیمیا به عنوان تأمین سرمایۀ تخصصی شرکت ملی صنایع مس ایران در آذرماه ۱۴۰۱، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس اوراق بهادار تهران أخذ کرده و در حال حاضر علاوه بر مدیریت صندوق اختصاصی بازارگردانی صنعت مس، مدیریت پنج صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله را نیز بر عهده دارد و صندوق ارزی تحت مدیریت این شرکت نیز در مراحل پایانی تأسیس است.

به گزارش صدای بورس، در ادامه ضمن معرفی این صندوق‌ها، مروری بر عملکرد آن‌ها خواهیم داشت.

صندوق سرمایه‌گذاری در اوراق با درآمد ثابت کیمیا (اونیکس)
تأمین سرمایۀ کیمیا در شهریور ۱۴۰۲ و در راستای جذب سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز، صندوق با درآمد ثابت کیمیا را تأسیس کرد. خالص ارزش دارایی‌های این صندوق که با نماد «اونیکس» در بورس قابل معامله است، از مرز ۲۳۰ هزار میلیارد ریال نیز فراتر رفته است. ماهیت صندوق‌های با درآمد ثابت موجب شده تا بخش محدود و کنترل‌شده‌ای از دارایی‌های این صندوق به بازارهای پرریسک اختصاص یابد و عمده دارایی صندوق با سهم ۵۰ و ۴۳ درصدی به ترتیب در اوراق بدهی و سپردۀ بانکی سرمایه‌گذاری گردد. ما حاصل مدیریت بهینه دارایی‌های این صندوق، ثبت عملکردی عالی و کسب بیش از ۴۰.۵ درصد بازدهی طی ۱۲ ماه اخیر بوده که این رقم با اختلاف فراتر از سود سپردۀ بانکی و بازدهی اکثریت صندوق‌های با درآمد ثابت دیگر است.

صندوق سرمایه‌گذاری بخشی فلزات کیمیا (آذرین)
صندوق سرمایه‌گذاری آذرین که از نوع صندوق‌های سهامی-بخشی است، در مهرماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرده و خالص ارزش دارایی‌های این صندوق در حال حاضر به حدود ۲۷ هزار میلیارد ریال نزدیک شده است. تقریباً تمام این دارایی به سرمایه‌گذاری در بازار سهام و فلزات گرانبها، به خصوص گروه «فلزات اساسی» اختصاص یافته و در ۱۲ ماه اخیر بازدهی ۲۳۸ درصدی عاید سرمایه‌گذاران کرده است.

صندوق سرمایه‌گذاری سهام‌نگر کیمیا (آبنوس)
صندوق سهامی سهام‌نگر کیمیا که با نماد «آبنوس» در بورس قابل معامله است، در خرداد ماه ۱۴۰۳ تأسیس شد. این صندوق جوان با خالص ارزش دارایی‌های حدود ۶۶۰۰ هزار میلیارد ریالی، ۹۵ درصد از سبد خود را به بازار سهام اختصاص داده است. مقایسۀ عملکرد آبنوس در کسب بازدهی با بازدهی شاخص کل در بازه‌های یک‌ساله و از ابتدای تأسیس تا کنون، نشان‌دهندۀ عملکرد مشابه با شاخص کل و به ترتیب کسب ۱۷۰ درصد بازدهی سالانه و ۲۳۸ درصد بازدهی از ابتدای تأسیس تاکنون بوده است.

صندوق سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر طلای کیمیا (امرالد)
با توجه به افزایش روز افزون تقاضای سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلا، تأمین سرمایۀ کیمیا نیز در آخرین روزهای کاری سال ۱۴۰۳، صندوق طلای کیمیا را پذیره‌نویسی کرد. این صندوق با خالص ارزش دارایی‌های حدود ۸۶ هزار میلیارد ریالی، با پوشش ریسک‌های تقلب و سرقت، امکان سرمایه‌گذاری بی‌دردسر و کاملاً نقدشونده در طلا را برای افراد مهیا کرده و طی ۱۲ ماه فعالیت اخیر خود، ۱۳۹ درصد و از ابتدای تأسیس تا کنون ۲۱۵ درصد بازدهی ایجاد کرده است.

صندوق سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر نقره کیمیا (پلاتا)
پنجمین و جدیدترین صندوق سرمایه‌گذاری تأسیس‌شده توسط تأمین سرمایه کیمیا، صندوق نقره پلاتا با خالص ارزش دارایی‌های بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان است. این صندوق طی ماه اول فعالیت خود با بازدهی حدوداً ۴ درصدی بالاترین بازدهی را در میان صندوق‌های نقره برای سرمایه‌گذاران ایجاد کند. در جدول عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحت مدیریت این شرکت (با عمر فعالیت بیش از یک سال) را مشاهده می‌کنید.

از بازده ۱۷۰ درصدی «آبنوس» تا سود ۲۳۸ درصدی «آذرین»

کد مطلب 557229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha