چالش‌های عملیاتی کارام در بهار ۱۴۰۵

شرکت صنایع سرام آرا (کارام) گزارش عملکرد ۳ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ را منتشر کرد که رشد ۵۲ درصدی درآمدهای عملیاتی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد.

به گزارش صدای بورس، شرکت صنایع سرام آرا (کارام) گزارش عملکرد ۳ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ را منتشر کرد که رشد ۵۲ درصدی درآمدهای عملیاتی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد.

بررسی صورت‌های مالی میاندوره‌ای «کارام» نشان می‌دهد که شرکت در سه ماهه نخست سال جاری موفق به کسب ۳۸۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال درآمد عملیاتی شده است که نسبت به رقم ۲۵۴ میلیارد و ۴۹۱ میلیون ریالی دوره مشابه سال ۱۴۰۴، رشد ۵۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رشد هزینه‌ها و سبقت آن از درآمد

با وجود افزایش درآمد، جهش قابل‌توجه در بهای تمام‌شده درآمدهای عملیاتی (با رشد ۱۷۰ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل و ثبت عدد ۴۸۹ میلیارد و ۶۴۳ میلیون ریال)، باعث شد تا این شرکت در بازه سه‌ماهه با زیان ناخالص ۱۰۳ میلیارد و ۷۴۳ میلیون ریالی مواجه شود.

در ادامه، هزینه‌های فروش، اداری و عمومی نیز با رشد ۴۵ درصدی به بیش از ۷۲ میلیارد ریال رسید تا در نهایت زیان عملیاتی شرکت به رقم ۱۷۳ میلیارد و ۵۶۹ میلیون ریال بالغ شود. این در حالی است که «کارام» در سه ماهه نخست سال گذشته، سود عملیاتی ۲۳ میلیارد و ۸۴۴ میلیون ریالی را تجربه کرده بود.

زیان خالص و عملکرد هر سهم

در نهایت، سود (زیان) خالص «کارام» برای دوره سه ماهه منتهی به ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ به ۱۶۷ میلیارد و ۳۵۶ میلیون ریال زیان رسید. بر این اساس، زیان خالص هر سهم نیز در این دوره ۱۷۲ ریال محاسبه شده است؛ این ارقام در حالی است که شرکت در مدت مشابه سال قبل، سود ۲۸ ریالی به ازای هر سهم شناسایی کرده بود.

کد مطلب 557001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha