فروش نقدی املاک مازاد وزمین کلید خورد

بانک ایران زمین با انتشار اطلاعیه‌ای از برگزاری مزایده عمومی برای واگذاری نقدی بخشی از املاک مازاد خود از طریق شرکت پشتیبانی و فروش ابنیه حافظ خبر داد.

به گزارش صدای بورس، بانک ایران زمین با انتشار اطلاعیه‌ای از برگزاری مزایده عمومی برای واگذاری نقدی بخشی از املاک مازاد خود از طریق شرکت پشتیبانی و فروش ابنیه حافظ خبر داد.

بر اساس اطلاعیه افشای اطلاعات بااهمیت (گروه ب) منتشرشده، بانک ایران زمین (وزمین) فراخوان مزایده املاک مازاد خود را با هدف چابک‌سازی ساختار مالی و خروج از انجماد دارایی‌ها اعلام کرد.

بر اساس جزئیات این فراخوان؛

نحوه فروش: واگذاری املاک با «وضع موجود» و صرفاً به صورت نقدی انجام می‌شود.
مهلت و نحوه ارسال پیشنهادات: متقاضیان می‌توانند پس از دریافت اسناد، پیشنهادهای خود را حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۵ در پاکت‌های دربسته و لاک‌ومهرشده تحویل دهند.
تاریخ برگزاری مزایده: مزایده روز یکشنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.
سپرده شرکت در مزایده: معادل ۵ درصد قیمت پایه مندرج در اسناد مزایده تعیین شده است.

متقاضیان می‌توانند اسناد مزایده را از طریق پورتال رسمی بانک ایران زمین یا با مراجعه به نشانی شرکت پشتیبانی و فروش ابنیه حافظ (تهران، خیابان اسدآبادی، نبش خیابان ۶۸، پلاک ۴۷۲، طبقه چهارم) دریافت کنند. نتایج قطعی و اثرات مالی ناشی از فروش املاک پس از بازگشایی پاکت‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد مطلب 556905

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha