سهامداران داوه به مجمع فراخوانده شدند

هیات مدیره شرکت داروسازی آوه‌سینا با انتشار آگهی رسمی، از کلیه سهامداران، وکلا یا نمایندگان قانونی آن‌ها دعوت کرد تا در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ حضور یابند.

به گزارش صدای بورس، هیات مدیره شرکت داروسازی آوه‌سینا با انتشار آگهی رسمی، از کلیه سهامداران، وکلا یا نمایندگان قانونی آن‌ها دعوت کرد تا در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ حضور یابند.

بر اساس این اطلاعیه، زمان و محل برگزاری مجمع به شرح زیر است؛

زمان: روز شنبه مورخ ۲۰ تیرماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۰۰
مکان: تهران، خیابان یوسف‌آباد، خیابان جهان‌آرا، خیابان بیست‌وسوم، پلاک ۸، طبقه سوم، سالن کنفرانس.

دستور جلسه مجمع:

در این نشست، قرار است در خصوص موارد کلیدی زیر تصمیم‌گیری شود:

۱. استماع گزارش هیئت‌مدیره و بازرس قانونی.

۲. تصویب صورت‌های مالی سال مالی منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۴.

۳. تقسیم سود سالیانه میان سهامداران.

۴. انتخاب حسابرس، بازرس قانونی و روزنامه کثیرالانتشار.

۵. تعیین پاداش هیئت‌مدیره و حق حضور اعضای غیرموظف.

نحوه مشاهده آنلاین مجمع:

با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده، آن دسته از سهامدارانی که امکان حضور فیزیکی در محل مجمع را ندارند، می‌توانند جریان برگزاری جلسه را به‌صورت زنده و از طریق نشانی زیر دنبال کنند:

پخش آنلاین مجمع داروسازی آوه‌سینا

شایان ذکر است این مجمع به‌صورت حضوری برگزار می‌شود و سهامداران جهت دریافت برگ حضور در جلسه می‌توانند طبق ضوابط اعلام شده در آگهی روزنامه ابرار (مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۱۰) اقدام کنند.

کد مطلب 554289

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • فروش دی‌ ماه داوه به ۵۳۱ میلیارد ریال رسید

    فروش دی‌ ماه داوه به ۵۳۱ میلیارد ریال رسید

    شرکت داروسازی آوه‌سینا با نماد داوه، گزارش فعالیت ماهانه یک‌ماهه منتهی به ۳۰ دی ۱۴۰۴ را منتشر کرد. کلیه ارقام گزارش به میلیون ریال ارائه شده است.

  • افزایش نرخ محصولات داوه

    افزایش نرخ محصولات داوه

    گزارش افشای اطلاعات بااهمیت - (سایر اطلاعات بااهمیت - گروه ب افزایش نرخ محصولات- گروه ب) منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ داوه منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha