رایا از پوشش کامل اتکایی برای ریسک‌های اخیر خبر داد

شرکت بیمه اتکایی رایا، وضعیت پوشش خسارت‌های احتمالی ناشی از وقایع جنگی اسفند ماه گذشته را تشریح کرد.

به گزارش صدای بورس، شرکت بیمه اتکایی رایا، وضعیت پوشش خسارت‌های احتمالی ناشی از وقایع جنگی اسفند ماه گذشته را تشریح کرد.

بر اساس این افشای اطلاعات، تمامی ریسک‌های پذیرفته شده تحت پوشش اتکایی مجدد بیمه مرکزی قرار دارند.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۵/۱۲/۲۹ رایا منتشر شد.

شرکت بیمه اتکایی رایا، به نگرانی سهامداران و فعالان بازار سرمایه در خصوص اثرات مالی درگیری‌های اخیر پاسخ داد.

در این اطلاعیه آمده است که شرکت بیمه اتکایی رایا در راستای عملیات جاری و قانونی خود در سنوات گذشته، ریسک و پوشش جنگ را در تعدادی از بیمه‌نامه‌های صادر شده پذیرفته بود. با این حال، با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته و استراتژی‌های کاهش ریسک، اقدامات پیشگیرانه لازم برای محافظت از منابع مالی شرکت انجام شده است.

نکته کلیدی در شفاف‌سازی این ناشر، بهره‌مندی از پوشش اتکایی مجدد است. «رایا» اعلام کرده که در قالب قراردادهای مشارکت و مازاد خسارت (Excess of Loss)، ریسک‌های مربوطه را نزد بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران واگذار کرده است.

شرکت بیمه اتکایی رایا تأکید کرد که با توجه به برخورداری از پوشش اتکایی کامل، خسارت‌های احتمالی ناشی از وقایع جنگی اسفند ماه، منجر به خروج منابع نقدی بااهمیت از شرکت نخواهد شد. بر این اساس، تغییر معناداری در روند فعالیت‌های جاری و پیش‌بینی‌های سودآوری شرکت متصور نیست.

گفتنی است این شفاف‌سازی مربوط به سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۵ بوده و گامی در جهت اعتمادبخشی به سهامداران در شرایط بازگشت ثبات به بازارهای مالی تلقی می‌شود.

کد مطلب 551948

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha