برنامه آموزش‌وپرورش در صورت لغو امتحانات نهایی

تمام امتحانات استانی و منطقه‌ای پایه هفتم تا دهم از ۹ خرداد آغاز خواهد شد.

به گزارش صدای بورس،در صورتی که زمان برگزاری کنکور تغییر کند، تاریخ آزمون‌های نهایی پایه یازدهم و دوازدهم نیز قابل جابه‌جایی خواهد بود.

علی فرهادی سخنگوی آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم مطابق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در آزمون‌های نهایی شرکت کنند و نتایج آن در کنکور تأثیر دارد، اما زمان برگزاری آزمون‌های نهایی تابع زمان کنکور است.

در صورتی که زمان برگزاری کنکور تغییر کند، تاریخ آزمون‌های نهایی پایه یازدهم و دوازدهم نیز قابل جابه‌جایی خواهد بود.

اگر شرایط کشور اجازه برگزاری کنکور و آزمون‌های نهایی را ندهد، برای این دانش‌آموزان آزمون‌های داخلی و منطقه‌ای برگزار می‌شود تا امکان فارغ‌التحصیلی آنها فراهم شود.

امتحانات استانی و منطقه‌ای پایه‌های هفتم تا دهم از ۹ خردادماه آغاز خواهد شد و با مصوبه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، آزمون‌های هماهنگ کشوری این پایه‌ها لغو شده و آزمون‌ها با مدیریت ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها و مناطق به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود.

منبع: تسنیم
کد مطلب 549878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha