بتهران برنده مزایده ملک مروارید ملل شد

شرکت بیمه اتکایی تهران رواک از نتایج شرکت در مزایده عمومی املاک و مستغلات مؤسسه اعتباری ملل خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت بیمه اتکایی تهران رواک از نتایج شرکت در مزایده عمومی املاک و مستغلات مؤسسه اعتباری ملل خبر داد.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ بتهران منتشر شد.

بر اساس اعلام شرکت، بتهران در این مزایده که در تاریخ ۶ اسفند ۱۴۰۴ در آن شرکت کرده بود، به عنوان برنده طبقات ۱۲ و ۱۳ ملک «مروارید ملل» معرفی شده است. نتایج این مزایده نیز در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ اعلام شده است.

مبلغ قرارداد این معامله ۵,۴۴۷,۲۴۷ میلیون ریال اعلام شده و شرکت برای حضور در مزایده، سپرده‌ای معادل ۵ درصد مبلغ پایه درج شده در آگهی را واریز کرده بود. همچنین طبق شرایط مزایده، شرکت باید ۳۰ درصد از مبلغ ملک مورد تقاضا را به صورت نقدی حداکثر تا تاریخ ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ پرداخت کند.

کد مطلب 548911

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha