۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
سوخت‌گیری CNG در تهران رایگان شد

رئیس هیأت‌مدیره انجمن کارفرمایان CNG استان تهران اعلام کرد که بر اساس آخرین بررسی‌ها، ۹۰ درصد جایگاه‌های عرضه گاز طبیعی فشرده (CNG) در این استان در قالب طرح توزیع رایگان سوخت فعالیت کرده‌اند.

به گزارش صدای بورس،رئیس هیأت‌مدیره انجمن کارفرمایان CNG استان تهران گفت: در هفته نخست جنگ، حدود ۹۰ درصد جایگاه‌های CNG تهران بدون دریافت هزینه به خودروها سوخت‌رسانی کردند تا از ناوگان حمل‌ونقل عمومی و شهروندان حمایت شود.

اردشیر دادرس ،رئیس هیأت مدیره انجمن کارفرمایان CNG و صنایع وابسته استان تهران درباره وضعیت مراجعه شهروندان به جایگاه‌های CNG کشور اظهار کرد: خوشبختانه در کشور استراتژی و حکمرانی انرژی به گونه‌ای است که سوخت‌های مکمل و جایگزین، قدرتشان از سوخت‌های اصلی حتی بیشتر است و سبب شده امروز شاهد بیش از ۸۵۰ میلیون مترمکعب تولید روزانه و مرز ۴۰ میلیون مترمکعب شارژ برای چهار و نیم میلیون خودرو در جایگاه‌ها باشیم.

وی افزود: حدود ۲۵۰۰ جایگاه در کل کشور و ۲۸۰ جایگاه در استان تهران داریم که خوشبختانه ۱۰۰ درصد در مدار هستند و فعالیت شبانه‌روزی دارند. خبر خوبی هم باید اعلام شود که در هفته ابتدایی جنگ، تمامی جایگاه‌های CNG به‌خصوص در تهران توزیع رایگان داشتند و دارند و به مردم، ناوگان حمل‌ونقل عمومی و تاکسیرانی‌ها کمک کردند که نشان‌دهنده شرافت و رشادت جایگاه‌داران CNG کشور است.

دادرس تشریح کرد: اگر برای بنزین و گازوئیل مشکلی رخ دهد، چهار و نیم میلیون خودرو اصلی که شامل حمل‌ونقل بار و مسافر می‌شود، سوخت آن بر دوش گاز CNG، بنزین و گازوئیل است. این سه سوخت محوریت سوخت‌رسانی حمل‌ونقل عمومی و تاکسیرانی ما است که خوشبختانه در ظرفیت ۱۰۰ درصد ارائه می‌شود. CNG هم به دلیل استراتژی ایمنی آن قابل تهدید نیست و امیدواریم در سال جدید بتوانیم بیش از ۵۰ درصد خودروها را به CNG تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: در طرح توزیع رایگان گاز CNG و براساس آخرین بررسی‌های انجام شده، ۹۰ درصد جایگاه‌ها در استان تهران به صورت رایگان توزیع سراسری داشتند و هزینه‌ای از خودروها دریافت نکرده‌اند.

منبع: ایسنا
کد مطلب 548312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha