به گزارش صدای بورس، شرکت فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) صورتهای مالی میاندورهای ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۴ (حسابرسینشده) را منتشر کرد که نشاندهنده کاهش سودآوری این شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل است.
بر اساس این گزارش، درآمدهای عملیاتی فولاد در این دوره با رشد ۲۳ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل به ۲,۴۸۸ هزار میلیارد ریال رسیده است. با این حال، افزایش قابل توجه بهای تمامشده که رشد ۴۴ درصدی را تجربه کرده، موجب کاهش سودآوری شرکت شده است.
سود ناخالص فولاد در دوره ۹ ماهه سال جاری با افت ۱۰ درصدی به ۷۳۴ هزار میلیارد ریال رسید. همچنین سود عملیاتی شرکت با کاهش ۱۸ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۶۳۶ هزار میلیارد ریال گزارش شده است.
در نهایت، سود خالص فولاد مبارکه در این دوره با کاهش ۳۶ درصدی به ۴۴۲ هزار میلیارد ریال رسید و سود خالص هر سهم نیز از ۴۵۸ ریال در دوره مشابه سال قبل به ۲۹۵ ریال کاهش یافت.
گفتنی است این اطلاعیه، اصلاحیه گزارش قبلی بوده و شرکت اعلام کرده برآورد سال مالی منتهی به ۱۴۰۵/۱۲/۲۹ در فرم تفسیر مدیریت اصلاح شده و اطلاعات نهایی پس از تصویب هیئتمدیره منتشر خواهد شد.






نظر شما