اطلاعیه برخی صرافی‌های رمز ارز درخصوص نحوه انجام معاملات

پس از چالش قطعی اینترنت و عدم دسترسی به قیمت‌های جهانی، صرافی‌های بدون مجوز داخلی اقدام به آغاز فرآیند معاملات آفلاین کرده و قیمت‌گذاری مبتنی بر بازار داخلی را مورد توجه خود قرار دادند.

به گزارش صدای بورس، پس از چالش قطعی اینترنت ونبود دسترسی به قیمت‌های جهانی، صرافی‌های بدون مجوز داخلی اقدام به آغاز فرآیند معاملات آفلاین کرده و قیمت‌گذاری مبتنی بر بازار داخلی را مورد توجه خود قرار دادند.

برخی از مدیران صرافی‌های داخلی این اقدام را در جهت افزایش امکان نقدینگی برای سرمایه‌گذاران دانسته‌اند اما با این حال طی روز جاری اطلاعیه‌هایی از برخی از صرافی‌های درخصوص تغییر در روند معاملات منتشر کردند.

کارمزد معاملات در نوبیتکس صفر شد

صرافی رمز ارز نوبیتکس در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، به دلیل قطعی اینترنت بین‌الملل، در حال حاضر ارائه برخی خدمات معاملاتی، واریز و برداشت رمزارزی با کیفیت و استاندارد همیشگی نوبیتکس ممکن نیست. برای کاهش اثر این شرایط معاملات در تمامی بازارها صفر شده است.

اطلاعیه برخی صرافی‌های رمز ارز درخصوص نحوه انجام معاملات

برداشت رمز ارز در آبان‌تتر غیرفعال شد

صرافی رمز ارز آبان تتر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، باتوجه به شرایط فعلی اینترنت و به منظور حفظ امنیت دارایی‌ها و حساب‌های کاربری امکان برداشت رمزارزها به صورت موقت غیر فعال شده است که این تصمیم صرفا با رویکرد پیشگیرانه و امنیتی اتخاذ شده است.

اطلاعیه برخی صرافی‌های رمز ارز درخصوص نحوه انجام معاملات

همچنین درصورت ارائه اطلاعات در خصوص نحوه انجام معاملات سایر صرافی‌های رمز ارز، اطلاعات این گزارش به‌روزرسانی خواهد شد.

کد خبر 544718

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha