رشد ۳۰ درصدی ارزش معاملات خرد 

معاملات بازار سرمایه در هفته منتهی به چهارشنبه  ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۴ با رشد ارزش معاملات خرد و نوسانات سنگین در قیمت سهام همراه بود.

به گزارش صدای بورس، معاملات بازار سرمایه در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۴ با رشد ارزش معاملات خرد و نوسانات سنگین در قیمت سهام همراه بود. شاخص کل بیش از ۲۰۶ هزار واحد (معادل ۵.۵ درصد) رشد داشت و شاخص هم وزن هم رشد حدود ۵ درصد را به ثبت رساند.


در بازاری که ۸۶ درصد نمادها بازدهی مثبت داشتند، بیشترین رشد نصیب نمادهای وامید، بانیان و سخواف بود که به ترتیب بازدهی ۴۳ درصد، ۱۹ درصد و ۱۶ درصد را به سهامداران خود دادند و در سمت مقابل هم میهن، مادیرا و ولانا به ترتیب ۱۰ درصد، ۹ درصد و ۸ درصد افت داشتند. ارزش معاملات خرد در این هفته به بیش از ۱۸.۸ همت در متوسط روزانه رسید که نسبت به هفته قبل رشد ۳۰ درصد نشان می‌دهد. همچنین ۵.۷ همت نقدینگی اشخاص حقیقی وارد بازار شد.
خصدرا خبر از دریافت مطالبات خود از نفت ستاره خلیج فارس و به میزان ۸.۲ میلیون یورو داده است.
در بورس کالا در کنار رشد قیمت شمش آلومینیوم شاهد افت مداوم قیمت اکسید آلومینیوم (آلومینا) هستیم که خبر بسیار خوبی برای شرکت‌های تولیدکننده شمش آلومینیوم است.
قیمت کاتد مس هم بعد از ابطال معاملات شبه برانگیز با قیمت زیر ۹۰۰ میلیون در تن به بالای ۱۳۰۰ میلیارد تومان در تن رسید.
قیمت شمش فولاد هم به بالای ۴۰ میلیون تومان رسید، ورق گرم فولاد مبارکه هم عدد ۵۳ میلیون تومان را به خود دید. گالوانیزه فجر بالای ۷۴ میلیون تومان معامله شد. محصولات الفینی هم با رقابت‌های سنگین مواجه شدند.
دکوثر بخشی از سهام خود در دامین را فروخت و ۲۴۰ میلیارد تومان سود شناسایی کرد.
ناترازی گاز منجر به تعطیلی شرکت‌های پتروشیمی گازی شد.
حپارسا که خبر از رشد نرخ ۹۰ درصد داده بود، در مجمع خود ۱۰۵ تومان تقسیم کرد. نماد در شرف عرضه اولیه نیروترانسفو به ازای هر سهم ۲۷۵ تومان تقسیم کرد. شپدیس هم به ازای هر سهم ۱۱۰۰ تومان تقسیم کرد.
در یک اقدام بسیار مهم از ابتدای دی ماه حجم مبنای بازار سرمایه به استثنای بازارهای پایه برابر یک تعیین شد. پتروشیمی اروند آماده عرضه اولیه می‌شود.
شرکت‌های لبنی در نامه‌ای به رئیس جمهور اعلام کردند که کف قیمت شیر خام ۳۵ هزار تومان در هر لیتر است. در ابتدای هفته ستاد تنظیم بازار قیمت رسمی شیر خام با ۳ درصد چربی را به ۲۹۵۰۰ تومان رسانده بود.
بانک مرکزی اعلام کرد بیش از ۶ هزار حساب ۲۵۱ مظنون به ‌پولشویی در ‌بازار ارز با تراکنش ۲۱۰ همتی مسدود شدند. سخنگوی بانک مرکزی گفت که تخصیص ارز به ثبت سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در تالار دوم مرکز مبادله ایران کلید خورد.
مرکز مبادله ارز و طلای کشور از روز چهارشنبه، ۲۶ آذر ماه قیمت اسکناس تالار دوم را رسما به جای قیمت ارز تالار اول اعلام کرد.
حسینا بابت حادثه بندر شهید رجایی بیش از ۳۴۴ میلیارد تومان خسارت گرفت.
۳ صندوق نقره در هفته‌های آتی پذیره‌نویسی می‌شوند.
شرکت‌های شوینده افزایش نرخ دادند. کیمیاتک، تکمبا و غپینو افزایش نرخ داشتند.
غگلپا پیشنهاد افزایش سرمایه ۹۲ درصدی را از محل سود انباشته روانه کدال کرد.
۵۱ هزار سکه طلا توسط بانک مرکزی پیش‌فروش شد.
در بازارهای جهانی قیمت هر اونس طلا ۴،۳۳۰ دلار معامله شد. قیمت هر اونس نقره هم ۶۵.۵ دلار بود. قیمت مس به ۱۱،۷۳۰ دلار در تن رسید و قیمت هر تن روی، سرب و آلومینوم هم به ترتیب ۳،۰۷۲، ۱،۹۶۱ و ۲،۸۹۰ دلار رسید. هر بیت‌کوین ۸۷ هزار دلار معامله شد.
در بازار طلا وارز داخلی هم هر دلار آمریکا در بازار آزاد به ۱۳۰ هزار تومان رسید و قیمت هر دلار نیمایی هم سرانجام روند رو به رشد به خود گرفت و به بالای ۷۳ هزار تومان رسید. فاصله دلار نیمایی به ۷۸ درصد رسیده است. قیمت هر سکه امامی هم به ۱۴۳ میلیون تومان رسیده است. هر گرم طلای ۱۸ عیار هم ۱۳.۸ میلیون تومان معامله شد.

  • ندا کریمی - کارشناس بازار سرمایه

  • شماره ۶۲۰ هفته نامه اطلاعات بورس

کد خبر 542697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =