عرضه اکستراکت، سبد پایه، آیزوریسایکل و نفتا در بورس انرژی

بازار فیزیکی بورس انرژی در دومین روز کاری هفته میزبان عرضه‌های متعددی از فرآورده‌های هیدروکربوری خواهد بود.

به گزارش صدای بورس،مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران اعلام کرد امروز در حالی که اکستراکت محصول اصلی عرضه شده در رینگ بین‌الملل بورس انرژی خواهد بود، شرکت‌های پالایشی و پتروشیمی محصولات متعدد و مختلفی را در رینگ داخلی عرضه می‌کنند.

بازار فیزیکی بورس انرژی در روز یک‌شنبه بیست و سوم آذر میزبان عرضه‌های متعددی از محصولات زیرگروه نفت، گاز و سایر حامل‌های انرژی خواهد بود، از مهم‌ترین عرضه‌ها در رینگ بین‌الملل به لحاظ حجم عرضه می‌توان به برنامه عرضه صادراتی ۶ هزار تن اکستراکت شرکت نفت ایرانول و ۲ هزار تن اکستراکت سنگین شرکت نفت ایرانول اشاره کرد.

از مهم‌ترین عرضه‌ها در رینگ داخلی به لحاظ حجمی نیز می‌توان به برنامه عرضه یک سبد پایه ۲۰۳ شرکت پالایش نفت کرمانشاه، یک سبد پایه ۴۰۲ شرکت پتروشیمی بیستون، ۴ هزار تن آیزوریسایکل شرکت پالایش نفت اصفهان و ۴ هزار تن نفتای سنگین شرکت پالایش نفت شیراز اشاره کرد.

منبع: بورس انرژی
کد خبر 542327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =