مجلس دولت را تحت فشار قرار نمی‌دهد

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به میزان اجرای برنامه در سال جدید تاکید کرد: امسال ۳۰ تا نهایتا ۳۵ درصد برنامه محقق شده که البته برای مجلس قابل قبول نیست

به گزارش صدای بورس،جبار کوچکی‌نژاد، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره درصد اجرای برنامه هفتم توسعه در سال اول تاکید کرد: معتقدم که در سال اول برنامه باید فرصت بیشتری به دولت داده شود. به هر حال در سالی که سپری کردیم تحریم‌های سنگین و شرایط جنگی حاکم شد، دولت تازه بر سر کارآمده بود و تا بخواهد خود را پیدا کند، زمان لازم دارد.

او در ادامه بیان کرد: در سال‌های دوم برنامه هفتم باید بیشتر دولت را تحت فشار قرار دهیم و درباره اجرا نشدن برنامه توضیح بخواهیم.

در سال اول برنامه مجلس زیاد پیگیر نیست که حتما همه ابعاد برنامه اجرا شود

کوچکی‌نژاد افزود: بنابراین در سال اول برنامه مجلس زیاد پیگیر نیست که حتما همه ابعاد برنامه اجرا شود.

تصور مجلس این بود که بیش از ۵۰ درصد برنامه محقق شده باشد

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به میزان اجرای برنامه در سال جدید تاکید کرد: امسال ۳۰ تا نهایتا ۳۵ درصد برنامه محقق شده که البته برای مجلس قابل قبول نیست. تصور مجلس این بود که بیش از ۵۰ درصد برنامه محقق شده باشد. اما چون اولین سال دولت و اجرای برنامه است دولت را تحت فشار قرار نمی‌دهند.

منبع: تجارت نیوز
کد خبر 539913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =