تاپکیش برنده مناقصه تأمین ۲۰ هزار دستگاه کارتخوان شد

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با نماد تاپکیش اعلام کرد در مناقصه تأمین ۲۰,۰۰۰ دستگاه کارتخوان مورد نیاز شرکت تجارت الکترونیک پارسیان به‌عنوان برنده انتخاب شده است.

به گزارش صدای بورس، شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با نماد تاپکیش اعلام کرد در مناقصه تأمین ۲۰,۰۰۰ دستگاه کارتخوان مورد نیاز شرکت تجارت الکترونیک پارسیان به‌عنوان برنده انتخاب شده است.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ تاپکیش منتشر شد.

تاپکیش که با سرمایه ثبت‌شده ۵,۱۶۶,۰۰۰ میلیون ریال در فرابورس ایران پذیرفته شده و سال مالی آن در ۳۰ آذر ۱۴۰۴ پایان می‌یابد، اعلام کرده است که جزئیات مالی و اجرایی این قرارداد پس از انعقاد رسمی قرارداد اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این موفقیت می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر افزایش درآمدهای عملیاتی و تقویت جایگاه «تاپکیش» در بازار تجهیزات پرداخت الکترونیک کشور داشته باشد، به‌ویژه در شرایطی که تقاضا برای ابزارهای پرداخت هوشمند و خدمات مالی دیجیتال در حال رشد است.

کد خبر 536214

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =