مزایده ویلاهای چغاخور، نوبت دوم «ثزاگرس»

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه و عمران زاگرس چهارمحال و بختیاری، در نوبت دوم مزایده، از سرمایه‌گذاران جزء برای مشارکت در ساخت ۴ پلاک ویلایی در دهکده توریستی و زیبای چغاخور دعوت به عمل آورد.

به گزارش صدای بورس، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه و عمران زاگرس چهارمحال و بختیاری، در نوبت دوم مزایده، از سرمایه‌گذاران جزء برای مشارکت در ساخت ۴ پلاک ویلایی در دهکده توریستی و زیبای چغاخور دعوت به عمل آورد. این مزایده فرصتی بی‌نظیر برای سرمایه‌گذاری در یکی از مناطق خوش آب و هوای استان چهارمحال و بختیاری است.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب - (برگزاری مزایده) منتهی به سال مالی ۱۴۰۵/۰۶/۳۱ ثزاگرس منتشر شد.

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه و عمران زاگرس چهارمحال و بختیاری (سهامی عام) با نماد ثزاگرس و سرمایه ثبت شده ۶۶,۰۰۰ میلیون ریال، در راستای توسعه پروژه‌های عمرانی خود، اقدام به برگزاری نوبت دوم مزایده عمومی برای جذب سرمایه‌گذار جهت مشارکت در ساخت ۴ پلاک ویلایی در دهکده دیدنی چغاخور کرده است.

آگهی جذب سرمایه گذار چزء شرکت سرمایه گذاری توسعه عمران زاگرس چهارمحال و بختیاری (سهامی عام) جهت مشارکت درساخت ۴ پلاک ویلایی در دهکده چغاخور از طریق برگزاری مزایده عمومی و طبق نظر هیات کارشناسی رسمی دادگستری مطابق اسناد مزایده (نوبت دوم) است.تاریخ برآورد شده جهت مشخص شدن نتایج مشخص نیست.

کد خبر 532901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =