به گزارش صدای بورس، تیم فوتبال تراکتور در سومین دیدار دوستانه خود در اردوی ترکیه، از ساعت ۱۷:۳۰ امروز (جمعه ۳ مرداد) به مصاف سریک اسپور رفت و در نهایت با دو گل بر این تیم فائق آمد.
در روز جمعه سوم مرداد، تیبور حالیلوویچ با پاس دانیال اسماعیلیفر، گل اول تراکتور را در نیمه اول به ثمر رساند.
امیرحسین حسینزاده روی پاس دوماگوی دروژدک گل دوم تراکتور را وارد دروازه سریک کرد.
وضعیت اقتصاد کلان کشور و اثر متغیرهایی مانند نوسانات ارزی، تورم و نرخ بهره، از جمله عواملی هستند که منجر به بروز تفاوتهای ساختاری ارزشگذاری در ایران نسبت به بورسهای جهانی شدهاند.
صاحبنظر بازار سرمایه و مشاور سرمایهگذاری و مالی، با اشاره به چالشهای ساختاری حوزه ارزشگذاری در بازار سرمایه ایران، از نبود استانداردهای مرجع، ضعف در برآورد مفروضات کلیدی و فقدان نظام حرفهای کنترل کیفیت بهعنوان مهمترین موانع توسعه ارزشگذاری دقیق نام میبرد.
عضویت در کانال بله
با عضویت در کانال بله صدای بورس، از آخرین اخبار بورس باخبر شوید!
نظر شما