رئیس سازمان آتش نشانی بندرعباس از وقوع و مهار آتش سوزی در بازار قدیم بندرعباس خبر داد.
به گزارش صدای بورس، حمد امین لیاقت، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس عنوان کرد: ساعت ۵:۴۱ صبح جمعه، طی اعلام به سامانه ۱۲۵ مبنی بر حریق بازار قدیم بندرعباس واقع در خیابان بهادر جنوبی، ایستگاه شماره ۶ آتشنشانی سریعاً به محل حادثه اعزام شدند.
مهر در خبری نشت:وی ادامه داد: با توجه به گسترش حریق و سرعت در عملیات ۲ ایستگاه دیگر به محل حادثه اعزام و سریعاً عملیات اطفا حریق و جلوگیری از سرایت آتش به قسمتهای دیگر انجام شد.
لیاقت گفت: خوشبختانه در این حادثه هیچگونه تلفات جانی گزارش نشده است و علت حادثه در حال بررسی میباشد.
در سالهای اخیر، نهادهای مالی بازار سرمایه، بهویژه شرکتهای کارگزاری، با فشارمضاعفی ناشی از رکود طولانیمدت بورس، تورم بالا و محدودیت در افزایش کارمزدها روبهرو شدهاند.
نظر شما