بخش رسانهای تیم ملی والیبال ایران حرکتی خلاقانه انجام داده است.
به گزارش صدای بورس، تیم ملی والیبال ایران امشب و در چهارچوب سومین دیدار از هفته سوم لیگ ملتهای والیبال ۲۰۲۵ باید برابر فرانسه قرار بگیرد. شاگردان روبرتو پیاتزا امید زیادی به صعود دارند و برای کسب مجوز حضور در مرحله نیمهنهایی باید برابر فرانسه و بلغارستان، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند.
بخش رسانهای تیم ملی والیبال که در این تورنمنت پوسترهای جذابی را طراحی کرده، در جدیدترین اقدام خود، این بار با الهام از سریال معروف و پرطرفدار برکینگ بد، پوستر دیدار ایران با فرانسه را به انتشار گذاشته است.
در این پوستر، نام فرانسه و ایران با فونت انگلیسی درج شده و در این فونت، FR و IR از ادامه اسم دو کشور جدا شده تا پوستری به سبک برکینگ بد آماده شود. FR در جدول تناوبی مندلیوف، مخفف عنصر فرانسیوم و IR هم اختصاری از ایریدیوم است. این اقدام بخش رسانهای تیم ملی والیبال در فضای مجازی سر و صدای زیادی به پا کرده و بسیاری از اهالی والیبال به تحسین از آن پرداختهاند.
صنعت سرمایهگذاری در ایران طی سالهای اخیر با تحولات گستردهای روبهرو بوده و شرکتهای فعال در این حوزه، نقش مهمی در هدایت منابع مالی به بخشهای مولد اقتصاد ایفا میکنند.
نظر شما