در پایان مسابقات دوومیدانی بزرگسالان کشور آقایان تیم تهران به مقام قهرمانی دست یافت.
به گزارش صدای بورس، در پایان مسابقات دوومیدانی قهرمانی بزرگسالان کشور در بخش آقایان که با حضور ۲۲۳ ورزشکار از استانهای سراسر کشور طی روزهای ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت به میزبانی استان گیلان در ورزشگاه سردار جنگل شهرستان رشت برگزار شد، استان تهران با کسب ۵ مدال طلا، ۲ نقره و ۵ برنز به مقام قهرمانی رسید.
استان خراسان رضوی با ۴ مدال طلا و یک مدال نقره به عنوان نایب قهرمانی رسید و استان اصفهان نیز با ۲ مدال طلا، ۳ نقره و ۲ برنز نیز در جایگاه سوم ایستاد.
در ماده ۳۰۰۰متر بامانع، یوسف آذریان از استان کهگیلویه و بویر احمد با زمان۸:۵۵.۳۳ دقیقه رکورد ملی جوانان ایران را که پیش از این با رکورد ۸:۵۶.۴۹ دقیقه (سمیر اقبالی – ۳۰/۰۵/۱۴۰۲ – تهران) بود، ارتقاداد.
مراسم اهدای مدال، احکام و کاپهای قهرمانی با حضور احسان حدادی رئیس فدراسیون دوومیدانی، جهانبخش آرمان، مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان، علیرضا صیفوی سرپرست دبیرکل فدراسیون، تیمور غیاثی، هادی سپهرزاد، اعضای هیأت اجرایی فدراسیون، عنایت حسن پور رییس هیأت دوومیدانی استان گیلان برگزار شد.
نتایج روز پایانی به شرح زیر است:
۲۰۰متر:
میلاد ناصح جهانی – آذبایجان شرقی – ۲۱.۰۴
محمد طالعی – اردبیل – ۲۱.۰۶
سینا نجفی – تهران – ۲۱.۰۸
۴ در ۱۰۰ متر امدادی:
تهران ( سینا نجفی، محمدحسین نیک ضمیر، دانیال بهادری، محمد نعمتی)– ۳:۱۷.۵۲
صنعت سرمایهگذاری در ایران طی سالهای اخیر با تحولات گستردهای روبهرو بوده و شرکتهای فعال در این حوزه، نقش مهمی در هدایت منابع مالی به بخشهای مولد اقتصاد ایفا میکنند.
نظر شما