به گزارش صدای بورس،بازار در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه با توجه به دور اول مذاکرات ایران و آمریکا و با خوشبینی به ایجاد توافق و رفع تحریمها با رشد قابل توجه مواجه شد و مجددا به مرز ۳ میلیون واحدی رسید ولی باوجود رسیدن به عدد تاریخی ۲،۹۷۵،۰۰۰ واحدی مجددا با کاهش مواجه شد و به نظر میرسد برای عبور از مرز روانی ۳ میلیون واحد به اخبار و دلایل مهمتری نیاز دارد.
معاملات خرد رکورد شکاند
در این هفته شاخص کل با رشد ۱۲۱ هزار واحدی به ۲،۹۶۶،۹۲۷ واحد رسید و شاخص هم وزن هم با رشد ۴ درصد به مرز ۸۵۰ هزار واحدی نزدیک شد. ارزش معاملات خرد با رشد قابل توجه به ۱۱.۵ همت در روز نزدیک شد و شاهد ورود ۵ همت نقدینگی به سهام بودیم. همچنین حجم مبنای نامناسب و بالای سهام کوچک در کنار کارمزد کم و معافیت مالیاتی صندوقهای سرمایهگذاری منجر به اقبال به این دسته صندوقها شده است. «ورنا»، «حکشتی» و «غگل» با بازدهی بیش از ۱۶ درصد رکورد دار رشد بودند و در سمت مقابل «فالوم»، «دهدشت» و «کازر» و هم افت حدود ۱۰ درصد را تجربه کردند.
برای بانکیها خواستگار آمد
گروه بانکی، خودرویی و حمل و نقل با توجه به تحولات سیاسی با تقاضای ملموسی مواجه شد و گروه سیمانی با فشار فروش مواجه بود. همچنین قیمت عمده محصولات در بورس کالا با کاهش مواجه شد.
آنچه در مجامع گذشت...
در مجامع سالانه «ریشمک»، «واتی» و «ونیکی» ۷۰، ۷۲ و ۵۰ تومان سود تقسیم کردند. ضمن اینکه در مجامع «بمپنا» و «زشریف» به ترتیب ۷۰ و ۸۹ تومان سود تقسیم شد.
افزایش سرمایهها
«خفولا» قصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابیها را دارد.
«امید» قصد فزایش سرمایه از آورده و مطالبات سهامداران را دارد.
مجوز تجدید ارزیابی «ونیرو» از محل تجدید ارزیابیها و به میزان ۱۳۸۲ درصدی صادر شد.
«غشصفها» ۱۷۰ درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها داشت.
«آردینه» ۶۱۶ درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها داشت.
سقف شکنی طلا
در بازارهای جهانی طلا همچنان صعودی هست و با رشد و سقف شکنی از مرز ۲۳۰۰ دلار در اونس گذشت. قیمت نفت برنت هم بعد از سقوطی که به کمتر از ۶۰ دلار در بشکه داشت مجددا با رشد به ۶۵ دلار رسید. ضمن اینکه قیمت مس هم مجددا بالای ۹۱۰۰ دلار در تن قرار گرفت. قیمت روی، سرب و آلومینیوم هم به ترتیب ۲۵۶۷، ۲۳۷۱، ۲۳۷۰ دلار تن معامله می شود.
سقوط سقف شکن
در بازار طلا و ارز قیمتها با کاهش مواجه شد. هر سکه امامی بعد از سقوط هیجانی به کمتر از ۸۰ میلیون تومان با رشد اندک به محدوده ۸۲ میلیون تومان رسید. قیمت دلار نیز در بازار آزاد به ۹۰ هزارتومان نزدیک شد و قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار به کمتر از ۷ میلیون تومان رسید.
-
ندا کریمی - کارشناس بازار سرمایه
- شماره ۵۸۶ هفته نامه اطلاعات بورس






نظر شما