۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
فروش املاک مازاد بانک سمایه

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت - (سایر اطلاعات بااهمیت - افشای انعقاد قرارداد فروش املاک مازاد بانک- گروه ب) منتهی به سال مالی ۱۴۰۳/۱۲/۳۰(اصلاحیه) سمایه منتشر شد.

به گزارش صدای بورس، شرکت بانک سرمایه از افشای انعقاد قرارداد فروش املاک مازاد بانک در تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۰۶ خبر داد.

بر اساس انتشار گزارش افشای اطلاعات بااهمیت - (سایر اطلاعات بااهمیت - افشای انعقاد قرارداد فروش املاک مازاد بانک- گروه ب) منتهی به سال مالی ۱۴۰۳/۱۲/۳۰(اصلاحیه) سمایه مشخص شد.

دلایل اصلاح؛ با سلام و احترام اطلاعات مربوط به مبلغ فروش نسبت به کل دارایی بانک در سال مالی قبل در فرم مربوط اصلاح شد.

مقیاس اثرات مالی رویداد نسبت به کل دارایی ها در سال مالی قبل ۲.۱ درصد است.

نسبت به کل درآمد فروش در سال مالی قبل مشخص نیست.

بازگشت به نامه مورخ ۱۹‏‏/۱۲‏‏/۱۴۰۳ در خصوص اصلاح اطلاعات افشا شده در خصوص انعقاد قرارداد فروش املاک مازاد بانک، مدارک درخواستی به شرح ذیل تقدیم می شود. ۱- قرارداد اجاره به شرط تملیک فی مابین بانک و مستاجر، به دلیل مسائل حقوقی و سازمانی قابلیت افشا به عموم را ندارد. ۲- اسناد و مدارک مربوط به وصول مبلغ پیش پرداخت و صورتجلسه هیات مدیره به پیوست ارسال می شود. ۳- اطلاعات مربوط به مبلغ فروش نسبت به کل دارایی بانک در سال مالی قبل در فرم مربوط اصلاح شد. ۴- مبلغ ۲.۸۴۲ میلیارد ریال سود حاصل از فروش در دفاتر بانک شناسایی شده است. ۵- با عنایت به زمانبر بودن تکمیل امضاء های قرارداد مذکور پس از دریافت آن، اطلاعات مربوطه در نامه مورخ ۱۲‏/۱۲‏/۱۴۰۳ برای آن مدیریت محترم ارسال شده است.

فروش املاک مازاد بانک سمایه

کد خبر 519789

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • مزایده ۹۲ ملک مازاد سمایه بدون نتیجه ماند

    مزایده ۹۲ ملک مازاد سمایه بدون نتیجه ماند

    بانک سرمایه که در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر اقدام به عرضه ۹۲ رقبه ملک مازاد خود از طریق مزایده عمومی کرده بود، اعلام کرد این فرآیند به نتیجه نرسیده و تنها برای دو ملک پیشنهاد خرید دریافت شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =