رئیس بانک مرکزی ملی سوئیس پیشنهاد نگهداری بیت کوین در ذخایر ارزی ملی سوئیس را رد کرده است.
به گزارش صدای بورس،مارتین شلگل (Martin Schlegel)، رئیس بانک مرکزی ملی سوئیس (SNB)، پیشنهاد نگهداری بیت کوین در ذخایر ارزی ملی سوئیس را رد کرده است. او نوسانات زیاد، مشکلات نقدینگی و خطرات امنیتی را دلایل این تصمیم عنوان کرد.
شلگل در پاسخ به یک طرح ابتکاری شهروندان که خواستار ایحاد ذخایر پشتوانهدار با بیت کوین و طلا بود، استدلال کرد که نوسانات بالای بیت کوین آن را برای یک دارایی ذخیره بلندمدت نامناسب میسازد.
او همچنین بر نیاز به نقدینگی بالا در ذخایر بانک مرکزی برای اقدامات سریع سیاست پولی تأکید کرد. شلگل علاوه بر این، خطرات امنیتی را مطرح کرد و گفت که بیت کوین به عنوان یک نرمافزار، همچنان در برابر باگها و ضعفها آسیبپذیر است.
با این حال، طرح ابتکاری بیت کوین سوئیس که در دسامبر ۲۰۲۴ راهاندازی شد، قصد دارد ۱۰۰،۰۰۰ امضا جمعآوری کند تا این موضوع را به رأی ملی بگذارد.
با فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگشت خودکار تحریمها علیه ایران، بار دیگر موضوع تأثیر فشار تحریمهای اقتصادی بینالمللی بر صنایع پایه کشور، از جمله صنعت فولاد، به طور جدی مطرح شده است.
سرمایه گذاری نیرو در حال حاضراز طریق هلدینگ توسعه مدیریت نیروگاهی ایرسا مدیریت حدود ۸۵۰ مگاوات ساعت ظرفیت نیروگاهی در دو نیروگاه تابان یزد به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات و نیروگاه خوی به ظرفیت ۳۵۰ مگاوات را بر عهده دارد.
نظر شما