رئیس‌جمهور با استعفای وزیر راه موافقت کرد

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی از سمت خود استعفا داد.

به گزارش صدای بورس، سید ابراهیم رییسی، رئیس جمهور ضمن تقدیر از تلاش های رستم قاسمی در دوران مسولیت خود در وزارت راه و شهرسازی و آرزوی سلامتی برای ایشان، با استعفای رستم قاسمی در پی تشدید بیماری، موافقت و ابراز امیدواری کرد که بتوان از توانمندی‌های ایشان پس از بهبودی کامل استفاده شود.

در پی قبول استعفای قاسمی از وزارت راه و شهرسازی، رییس‌جمهور شهریار افندی زاده معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب کرد.

کد مطلب 463045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار

پربازدیدترین

گفتگو

  • سرمایه‌سوزی برای بقای اقتصاد 

    سرمایه‌سوزی برای بقای اقتصاد 

    اقتصاد ایران سال‌هاست بخشی از هزینه فشارهای انباشته را نه از محل سرمایه‌گذاری تازه، بلکه از جیب سرمایه‌های گذشته می‌پردازد؛ روندی که به گفته لطفعلی بخشی، اقتصاددان، ظرفیت تولید و توان رشد آینده اقتصاد را فرسوده می‌کند.  این در حالی است که اقتصاد ایران، در نیمه دوم سال ۱۴۰۵ همچنان با مجموعه‌ای از عدم‌قطعیت‌ها روبه‌رو است. فشارهای ارزی، کسری بودجه، تورم، محدودیت‌های تجاری و نااطمینانی‌های سیاسی همگی شرایط عدم قطعیت را رقم زده‌اند.

  • «آب» بورسی می‌شود 

    «آب» بورسی می‌شود 

     ورود شرکت مهندسی توسعه آب آسیا به بازار دوم فرابورس، در شرایطی رقم خورده که تأمین آب پایدار به یکی از الزامات توسعه صنایع بزرگ کشور تبدیل شده است. این شرکت که با نماد «آب» در فرابورس درج شده، اکنون خود را برای عرضه اولیه آماده می‌کند و همزمان برنامه افزایش ظرفیت نمک‌زدایی آب دریا را دنبال می‌کند. ظرفیت فعلی تولید آب شیرین‌شده این مجموعه ۴۰۰ هزار مترمکعب در روز است و هدف‌گذاری شرکت، افزایش این ظرفیت تا یک میلیون مترمکعب در روز است.

عضویت در کانال بله

با عضویت در کانال بله صدای بورس، از آخرین اخبار بورس باخبر شوید!

عضویت در بله دیگر نمایش نده!