”بارز کردستان" رکورد تولید تایر رادیال سواری را شکست

رکورد تولید تایر رادیال سواری با تولید ۱۶ هزار حلقه در روز در کارخانه لاستیک بارز کردستان از شرکت‌های تابعه هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی شستا (تاپیکو) در کشور شکسته شد.

به گزارش صدای بورس به نقل از شستا، سرپرست گروه صنعتی بارز گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده در مهرماه امسال رسیدن به تولید ۱۶ هزار حلقه در روز در کارخانه بارز کردستان هدف­ گذاری شده بود که این هدف در ۱۴ اسفندماه جاری محقق شد.

علی ­اکبر مشرفی تصریح کرد: رسیدن به این میزان تولید در حالی است که در پایان شهریورماه امسال تولید کارخانه بارز کردستان ۹ هزار حلقه در روز بود که با پیگیری و کوشش همه همکاران بارز کردستان تولید روزانه این کارخانه در ۱۴ اسفندماه به ۱۶ هزار حلقه در روز رسید.

مشرفی افزود: کارخانه بارز کردستان هم اکنون با فاصله قابل قبولی بزرگترین تولیدکننده تایر رادیال سواری در کشور است.

گروه صنعتی بارز از شرکت‌های تابعه هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی شستا (تاپیکو) بوده و بیش از ۲۰ درصد از مجموع تایر تولیدی در کشور را تولید می‌کند.

کد خبر 411961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =