به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، دکتر اکبری با اشاره به اقدامات موثر صورت گرفته برای جذب منابع قرض الحسنه بيان داشت: مانده منابع بانک در ابتداي سال ۹۶ مبلغ ۶۰ هزار ميليارد ريال بود و در انتهاي سال اين عدد به ۱۱۰ هزار ميليارد ريال افزايش يافت، يعني در سال گذشته نسبت به پايان سال ۹۵ نزديك به ۸۳ درصد رشد منابع قرض الحسنه را شاهد بوده ايم.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: در این راستا، استان های تهران، اصفهان، مرکزي، خراسان رضوي و کرمانشاه از نظر قدرمطلق رشد به ترتيب رده هاي اول تا پنجم جذب منابع قرض الحسنه کشور در سال ۹۶ را به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد: این بانک در حال حاضر بالغ بر ۵ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر سپرده گذار قرض الحسنه در قالب حساب هاي جاري و پس انداز دارد. در سال ۹۵ تعداد ۷۵۰ هزار نفر در شعب اين بانک افتتاح حساب کردند که با توجه به استقبال بيش از پيش هموطنان از سبد محصولات بانك تعداد يك ميليون و دويست هزار سپرده گذار جديد در سال ۹۶ به جمع مشتريان بانك اضافه شد.
مرتضی اکبری تصریح کرد: افزایش سرعت جذب مشتريان جديد نشان دهنده جلب اعتماد و رضايتمندي هموطنان از خدمات بانک است که با استقبال از طرح هاي تسهيلاتي متنوع به استفاده از ابزارهاي قرض الحسنه براي تامين مالي و رفع نيازهاي خود اقدام مي كنند.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ تعداد ۵۰۰ هزار نفر از تسهیلات قرض الحسنه این بانک به ارزش ۴۳ هزار میليارد ريال بهره مند شدند که اين تعداد در سال گذشته برابر با ۷۵۲ هزار نفر و اعتباري بالغ بر ۸۲ هزار ميليارد ريال مي باشد.
اکبری با اشاره به مانده تسهیلات سال گذشته بیان داشت: مانده تسهیلات بانک قرض الحسنه مهر ايران در انتهاي سال ۹۵ بالغ بر ۵۶ هزار ميليارد ريال بود و در انتهاي سال ۹۶ اين عدد به ۹۷ هزار ميليارد ريال رسيده که حدود ۷۴ درصد رشد داشته است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: بیشترین ميزان تسهيلات و مصارف در استان هاي محرومي همچون چهارمحال و بختياري، خراسان شمالي، سيستان و بلوچستان، کهگيليويه و بوير احمد و گلستان پرداخت شده است. در واقع اين بانک بيشترين منابع قرض الحسنه را از استان هاي برخوردار جذب کرده و آنها را با هدف رفع مايحتاج ضروري نيازمندان واقعي جامعه به استان هاي محروم و كم برخوردار اختصاص داده است.
وی خاطرنشان کرد: به طور کل، در طول یک دهه فعالیت بانک قرض الحسنه مهر ایران بيش از ۳ ميليون ۲۵۰ هزار فقره تسهيلات قرض الحسنه به مبلغ ۲۲۴ هزار ميليارد ريال پرداخت شده كه ۲۳ درصد آن مربوط به اعطاي وام در سال گذشته است.
مرتضی اکبری، میزان مطالبات بانک را بهترین شاخص عملکردي در شبکه بانكي كشور دانست و گفت: در سال ۹۵ ميزان مطالبات بانك حدود ۱.۲ درصد بوده كه باتلاش تمامي همكاران و اعتقاد و باور مردم به قرض الحسنه و اينكه ميدانند چنانچه اين پول به سيستم بازگردانده شود مجددا در قالب قرض به ساير نيازمندان اختصاص داده مي شود، اين ميزان به ۰.۹ درصد كاهش يافته است كه افتخار نظام بانكي به شمار مي آيد.
نظر شما