به گزارش بورس آنلاین به نقل از روابط عمومی سمات، در این سمینار آموزشی که با حضور 180 شرکت کننده از 20 کشور و به مدت دو روز برگزار شد، اعضا درکارگروه های تبادل اطلاعات، مدیریت ریسک، قوانین و مقررات و فناوری اطلاعات جدیدترین دستاوردها و تحقیقات خود را ارائه کردند.
کارشناس مدیریت برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران نیز در این سمینار درگزارشی ریسک های شرکت های سپرده گذاری مرکزی درخصوص ارائه خدمات کاستودین (متولی دارایی) به سرمایه گذاران به ویژه سرمایه گذاران خارجی را برای حاضران تشریح کرد.
مسعود رضا عباسی در گزارش خود مخاطرات شرکت های سپرده گذاری درباره خدمات کاستودین را ریسک های طرف مقابل، شفافیت و قوانین و مقررات اعلام و برنامه ها و راهکارهای کنترل و تعدیل این ریسک ها را در شرکت سپرده گذاری ایران تشریح کرد.
در این سمینار، رییس بخش اقتصادی جمهوری خلق چین به عنوان مهمان ویژه، آمارهایی از رشد بازارهای مالی این کشور را در طول 20 سال اخیر ارائه کرد.
پرفسور «با شوسونگ» با بیان اینکه 50 درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) چین به بخش خدمات اختصاص دارد، گفت : خوشبختانه رشد بخش تحقیق و توسعه در چین از آمریکا پیشی گرفته است و امیدواریم بتوانیم شاخص های خود را در این زمینه بهبود بخشیم.
وی حوزه های دیجیتال، بلاک چین، سرمایه گذاری های خطر پذیر (VC)، هوش مصنوعی و استارتاپ ها را تقاضاهای جدید در بازارهای مالی جهان اعلام کرد و افزود : تمرکز کنونی بازارهای مالی چین بر روی اینگونه فناوری هاست تا بتواند جایگاه خود را در این بازارها ارتقا دهد.
در بیانیه پایانی این سمینار دو روزه، برجهانی سازی بازارهای مالی، افزایش ارتباطات فرامرزی، مقابله با حملات سایبری و بکارگیری فناوری های جدید در میان اعضای گروه شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه تاکید کرد.
همچنین نمایندگان شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران در حاشیه این سیمنار، نشست هایی را با نمایندگان شرکت های سپرده گذاری مرکزی ژاپن، چین، پاکستان، هند، تایوان و مالزی برای توسعه همکاری ها برگزار کردند.
شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران در بیستمین اجلاس ACG که آذرماه سال 1395 در تهران برگزار شد به عضویت هیات مدیره اجرایی این نهاد بین المللی درآمد.
گروه شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه با عضویت بیش از 30 نهاد ثبتی و تسویه و پایاپای از کشورهای چین، کره جنوبی، استرالیا، نیوزلند، ژاپن، اندونزی، مالزی، هند، بنگلادش، هنگکنگ، قزاقستان، مالدیو، مغولستان، سنگاپور، فیلیپین، سریلانکا، تایوان، تایلند، ازبکستان، ایران و ... تشکیل شده است و از معتبرترین سندیکاهای بینالمللی در این حوزه به شمار میرود.
همفکری و تبادل تجربه در حوزههای تخصصی ثبت، سپرده گذاری و تسویه و پایاپای، از مهم ترین اهداف تشکیل این مجمع بین المللی است.
نظر شما