به گزارش بورس آنلاین به نقل از ایبِنا، در جریان معاملات امروز یکشنبه ۱۵ بهمنماه شاخص کل فرابورس نیز پس از افت روز گذشته رشد ۲.۸ واحدی را تجربه کرد و در ارتفاع ۱۰۸۵ واحدی ایستاد. نمادهای "مارون"، "سمگا"، "هرمز" و "وهور" در حالی بیشترین تاثیر مثبت را بر آیفکس به جا گذاشتند که در سمت مقابل نمادهای "ارفع"، "دماوند" و "بمپنا" تا سطح ۰.۷ واحد تاثیر منفی بر این نماگر داشتند.
بازار اول و دوم
در مجموع دو بازار اول و دوم نیز سهامداران بیش از ۱۳۹ میلیون سهم به ارزش ۳۶۹ میلیارد ریال را دادوستد کردند و نماد "سمگا" بیشترین حجم و ارزش معاملات را در اختیار گرفت. در همین حال در مجموع سه تابلو معاملاتی بازار پایه نیز ۲۳۶ میلیون سهم به ارزش ۲۳۶ میلیارد ریال توسط سهامداران خرید و فروش شد.
همچنین در جریان بازار امروز همچنین شاهد بازگشایی نمادهای "پخش"، "بالاس" و "وگستر" بودیم ضمن آنکه در بازار اوراق با درآمد ثابت نیز نماد «اخزا۶۱۴» مربوط به بودجه سال ۹۶ عرضه و هر ورقه از آن حدود ۷۴۱ هزار ریال کشف قیمت شد.



نظر شما