رشد قیمتی "واتوس" منطقی نیست

یک منبع آگاه در شرکت سرمایه گذاری آرین توسکا در خصوص وضعیت شرکت و دلایل جهش قیمتی سهم بیان کرد: در شرایط فعلی روند رو به رشد ارزش سهام شرکت توجیه منطقی ندارد و به نظر می رسد این رشد تحت تاثیر جریانات بازار باشد.

با افت ارزش معاملات، نقدینگی اندک باقی مانده در بازار سهام به سراغ نمادها و گروه های کوچک تر حرکت کردند. در این بین برخی نمادهای خرد و عموماً بازار پایه ای رشد های سریع را در مدت زمان کوتاهی تجربه کردند.

در همین راستا شرکت سرمایه گذاری آرین توسکا در نماد "وآتوس" از ابتدای سال ۹۶ تا پایان معاملات شنبه ۱۳ خرداد ماه به بازدهی خارق العاده ۲۶۳ درصدی دست یافته است. این بازدهی در حالی برای "وآتوس" ۶۰ میلیون سهمی رقم خورده که اغلب سهامداران در باار سرمایه زیان شناسایی می کنند.

یک منبع آگاه در شرکت سرمایه گذاری آرین توسکا در خصوص وضعیت شرکت و دلایل جهش قیمتی سهم بیان کرد: در شرایط فعلی روند رو به رشد ارزش سهام شرکت توجیه منطقی ندارد و به نظر می رسد این رشد تحت تاثیر جریانات بازار باشد. البته شاید اگر در روند پروژه مهر تغییر خاصی رخ دهد و اجرای آن محتمل شود، ارزش ذاتی شرکت بسیار ارزنده تر از قیمت های فعلی است؛ اما این پروژه بیش از ۱۰ سال است که به حالت تعلیق درآمده و تا این لحظه نیز خبری از تغییر شرایط نبوده است.

این منبع آگاه گفت: از ابتدا مبنای تاسیس این شرکت، پروژه مهر بود که توسط استانداری تهران طراحی شده بود. این پروژه با هدف تامین امنیت مواد غذایی تهران ارایه شده بود و قرار بود در مجاورت فرودگاه پیام شهرکی ایجاد گردد که تمامی تولیدکنندگان و فروشگاه های مواد غذایی در آن حضور داشته باشند تا در صورت وقوع حادثه، برای تامین مواد غذایی با بحرانی مواجه نشویم. در ابتدا زمین این پروژه که از لحاظ امنیتی و اجتماعی نیز حایز اهمیت بود، در اختیار شرکت قرار گرفت که پس از تعلیق پروژه، بخشی از زمین در اختیار مسکن مهر واگذار شد.

با توجه به اینکه پیش بینی شده بود اگر پروژه منحل شود، استانداری هزینه های انجام شده از سوی این شرکت را پرداخت نماید، پیگیر امور حقوقی مربوط به دریافت هزینه ها هستیم. اما در نظر داشته باشید که حتی اگر این هزینه ها دریافت شود، در حدی نخواهد بود که رشد قیمتی شارپ سهم را توجیه کند.

 

کد خبر 389071

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =