شرکت شیرین دارو با نماد «دشیری» بر اساس گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۰ مهرماه ۱۴۰۵، موفق شد مجموع فروش تجمیعی ۷ ماهه نخست سال مالی خود را با رشد چشمگیر ۱۲۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به بیش از ۴۱۵ میلیارد تومان (۴,۱۵۷ میلیارد ریال) برساند که بالغ بر ۹۹ درصد از این رقم از محل بازارهای صادراتی حاصل شده است.

به گزارش صدای بورس، شرکت شیرین دارو با نماد «دشیری» بر اساس گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۰ مهرماه ۱۴۰۵، موفق شد مجموع فروش تجمیعی ۷ ماهه نخست سال مالی خود را با رشد چشمگیر ۱۲۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به بیش از ۴۱۵ میلیارد تومان (۴,۱۵۷ میلیارد ریال) برساند که بالغ بر ۹۹ درصد از این رقم از محل بازارهای صادراتی حاصل شده است.

شرکت شیرین دارو (دشیری) گزارش فعالیت ماهانه دوره یک‌ماهه منتهی به ۱۴۰۵/۰۷/۳۰ (پس از اعمال اصلاحات) را بر روی سامانه کدال منتشر کرد که حاکی از تداوم شتاب درآمدی شرکت بر مدار صادرات است؛

۱. جهش فروش تجمعی ۷ ماهه به مرز ۴۱۶ میلیارد تومان

بررسی آمارها نشان می‌دهد مجموع درآمد حاصل از فروش «دشیری» از ابتدای سال مالی تا پایان مهرماه ۱۴۰۵ به ۴,۱۵۷,۸۵۱ میلیون ریال رسیده است. این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته (۱,۸۷۰,۱۰۵ میلیون ریال) حکایت از جهش قابل‌توجه ۱۲۲ درصدی دارد.

۲. درآمدزایی بیش از ۱۰۸ میلیارد تومانی در مهرماه

شرکت در مهرماه ۱۴۰۵ موفق به کسب ۱,۰۸۸,۸۲۶ میلیون ریال (حدود ۱۰۸.۸ میلیارد تومان) درآمد شد که تقریباً تمامی آن ناشی از فروش محصولات صادراتی بوده است.

۳. سبد فروش و بازارهای هدف؛ تکیه بر مزیت صادراتی

فروش صادراتی (موتور محرک شرکت): صادرات پودر و عصاره شیرین‌بیان سهم اصلی درآمدهای شرکت را به خود اختصاص داده است؛ به طوری که در ۷ ماهه امسال، فروش صادراتی به ۴,۱۳۳,۰۵۴ میلیون ریال رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل (۱,۸۶۵,۴۰۸ میلیون ریال) افزایش ۱۲۱ درصدی را نشان می‌دهد.

پودر شیرین‌بیان صادراتی: در ۷ ماهه تعداد ۴۸۳,۰۰۰ کیلوگرم با میانگین نرخ ۷,۳۸۵,۴۶۴ ریال و مبلغ فروش ۳,۵۶۷,۱۷۹ میلیون ریال عرضه شد (که ۹۲,۰۰۰ کیلوگرم آن با نرخ مطلوب ۹,۶۳۹,۰۰۰ ریال مربوط به مهرماه بوده است).
عصاره شیرین‌بیان صادراتی: در ۷ ماهه مقدار ۸۸,۱۷۵ کیلوگرم به ارزش ۵۶۵,۸۷۵ میلیون ریال صادر گردید (۲۲,۱۷۵ کیلوگرم با نرخ ۹,۰۰۰,۰۰۰ ریال در مهرماه محقق شد).
فروش داخلی: در بخش داخلی نیز شرکت در ۷ ماهه درآمدی معادل ۲۴,۷۹۷ میلیون ریال ثبت کرده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته (۴,۶۹۷ میلیون ریال) رشدی بیش از ۴۰۰ درصد یافته است.