شرکت مهندسی توسعه آب آسیا در پاسخ به استعلام سازمان بورس، جزئیات و زمان‌بندی تسویه مطالبات از شرکت «تأمین و انتقال آب خلیج فارس» را تشریح و از پیش‌بینی تسویه کامل حداکثر ظرف ۴ ماه آینده خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت مهندسی توسعه آب آسیا در پاسخ به استعلام سازمان بورس، جزئیات و زمان‌بندی تسویه مطالبات از شرکت «تأمین و انتقال آب خلیج فارس» را تشریح و از پیش‌بینی تسویه کامل حداکثر ظرف ۴ ماه آینده خبر داد.

شرکت مهندسی توسعه آب آسیا (آب) با انتشار اطلاعیه افشای اطلاعات بااهمیت (گروه ب)، به بند ۶ نامه سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص آخرین وضعیت تسویه مانده مطالبات از شرکت تأمین و انتقال آب خلیج فارس پاسخ داد.

بر اساس نامه رسمی نصرت خوش‌نیاز، مدیرعامل شرکت مهندسی توسعه آب آسیا، آخرین وضعیت روند وصول این مطالبات به شرح زیر شفاف‌سازی شد:

تسویه بخش اعظم مطالبات: شرکت تأمین و انتقال آب خلیج فارس بخش اعظم مطالبات فی‌مابین تا پایان سال ۱۴۰۴ را تسویه کرده و با توجه به شرایط حاکم، در حال برنامه‌ریزی جهت پرداخت مابقی مبالغ است.
زمان‌بندی تسویه کامل: با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، پیش‌بینی می‌شود مابقی مطالبات فی‌مابین حداکثر ظرف چهار ماه آتی به طور کامل تسویه شود.
استفاده از سازوکار تسویه غیرنقدی: به منظور تسریع در فرآیند تسویه و کاهش زمان انتظار، علاوه بر تسویه نقدی، این امکان فراهم شده است که تسویه غیرنقدی از طریق ارائه

حواله محصولات تولیدی از طرف سهامداران عمده در اختیار شرکت مهندسی توسعه آب آسیا قرار گیرد تا متناسب با آن، جهت تسویه تعهدات از این حواله‌ها بهره‌برداری شود.