نماد لبن که دقایقی پیش بدون محدودیت دامنه نوسان بازگشایی و قیمت آن تقریباً دو برابر شده بود، پیش از آغاز معاملات دوباره متوقف شد تا بازگشایی دوم آن با اعمال دامنه مجاز قیمتی انجام شود.

به گزارش صدای بورس،‌ نماد معاملاتی لبن که پس از حدود یک هفته توقف، دقایقی پیش بدون محدودیت دامنه نوسان بازگشایی شده بود، پیش از آغاز معاملات دوباره بسته شد.

بر اساس پیام ناظر فرابورس، لبن در بازگشایی مرتبه دوم، پس از برگزاری مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده و تقسیم سود نقدی، از طریق حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان و با یک مرحله پیش‌گشایش آماده انجام معامله خواهد شد.

با این حال، پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارش‌ها، معاملات لبن در مرحله بعد به‌صورت حراج پیوسته و در دامنه مجاز قیمتی انجام می‌شود.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که قیمت لبن در بازگشایی نخست از ۱۰ هزار و ۶۶۰ ریال به ۲۱ هزار و ۳۲۰ ریال رسیده بود؛ جهشی نزدیک به ۱۰۰ درصد که البته با توقف مجدد نماد، ادامه معاملات آن به بازگشایی دوم موکول شد.